Anasayfa > Oyun Haberleri > The Last Of Us: Part 2 Ön Siparişe Açıldı

The Last Of Us: Part 2 Ön Siparişe Açıldı

Bu yaz PlayStation 4’e çıkacak The Last Of Us: Part 2 için ön siparişler açıldı. Oyunu bu ön siparişlerden satın alanlar için birçok hediye veriliyor.

PlayStation 4‘ün en büyük isimlerinden The Last Of Us, 2.bölümüyle geri dönüyor. The Last Of Us: Part 2 oyuncular ve eleştirmenler tarafından çokça sevilen ilk oyunun hikayesini devam ettirirken yeni oynanış dinamikleriyle de gönülleri fethetmeye geliyor. Ellie ve Joel‘in harika yazılmış karakterleriyle hikaye yavaştan ilerlerken aralarındaki bağ da hiç olmadığı kadar derinleşecek.

Oyun 29 Mayıs tarihinde PlayStation 4‘e çıkacak. Ancak ilk etapta sadece PlayStation konsollarıyla sınırlı kalacaktır. İlk etapta diyorum çünkü Horizon Zero Dawn gibi bazı PlayStation‘a özel oyunlar yavaştan PC platformuna da çıkıyor gibi görünüyor. Yine de Last Of Us: Part 2 uzun yıllar exclusive olarak kalacaktır. Öte yandan oyunun çıkış tarihinin geçtiğimiz günlerde ertelenmesi ve ön siparişin önceki çıkış tarihinde açılması da ilginç oldu. Her ne olursa olsun Sony böyle büyük bir markayı asla hiçe saymaz…

The Last Of Us: Part 2

Peki Last Of Us: Part 2‘yi PlayStation Store‘dan ön siparişle alırsanız elde edeceğimiz bonus içerikler neler? Standart sürümü alırsanız iki adet oyun içi eşya elde ediyorsunuz. Bunlar cephane yükseltme ve crafting eğitimi el kitapları. Dijital Deluxe sürümündeyse PSN için Ellie‘nin dövmesi şeklindeki avatarı ücretsiz edinebiliyorsunuz. Eğer ki oyunun fiziksel bir kopyasını satın alırsanız:

  • Temel oyun ve uygulanabilir ön sipariş bonusları,
  • 6 farklı PSN avatarı,
  • PS4 Dinamik teması,
  • Dark Horse’dan 48 sayfalık art kitabı
  • Oyunun Soundtracki
  • ve Dijital sürümdeki bonuslardan

ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Eğer fırsatınız varsa fiziksel kopyayı satın almanızı öneririm. Kulağa oldukça hoş bir set gibi geliyor.

 

Hakkında Ahmet Taha Koçtaş

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir