Anasayfa > Oyun Haberleri > The Witcher: Monster Slayer Çıkış Tarihi Açıklandı

The Witcher: Monster Slayer Çıkış Tarihi Açıklandı

Artırılmış gerçeklikle oynanacak olan mobil oyun The Witcher: Monster Slayer için iOS ve Android çıkış tarihi açıklandı.

The Witcher: Monster Slayer, birkaç ay önce duyurulmuştu ve bir süredir belirli ülkelerde test dönemindeydi. Sonrasında ise erken erişim kayıtları başlamıştı. CD Projekt’in sahip olduğu bir mobil oyun stüdyosu olan Spokko’nun geliştirdiği oyunun herkese açılacağı tarih ise sonunda belli oldu.

The Witcher: Monster Slayer, 21 Temmuz’da iOS ve Android kullanıcılarının hizmetine sunulacak. Ekip, haberi Twitter’da paylaştıkları aşağıdaki gönderiyle oyunculara duyurdu.

Oyunda tıpkı Pokemon GO gibi kameramızı açıp açık alanda gezerek bir nevi Witcher’cılık oynayacağız. Karşımıza çıkan canavarları kılıç darbeleriyle alt ederken iksirlerden, yağlardan yardım alabileceğiz. Bunları yaparken hikâye bazlı görevleri tamamlayarak oyuna daha çok bağlanacağız. Birçok RPG ögesi barındıran oyunda aynı zananda karşımıza çıkan NPC’lerle de iletişime geçebileceğiz.

The Witcher: Monster Slayer’ın hakkında yakın zamanda daha fazla bilgi edinmemiz ise gayet olası. Çünkü The Witcher oyunları ve dizisi hakkında yeni bilgiler edineceğimiz WitcherCon etkinliği 9 Temmuz’da başlayacak. Etkinlik kapsamında hem CD Projekt’ten hem de Netflix’ten isimler, The Witcher evreni hakkında konuşacak. Monster Slayer hakkında daha fazla bilgiyi beklerken aşağıdaki oynanış fragmanına göz atarak oyun hakkında daha detaylı bir fikir oluşturabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=t82JBXf9MPw

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir