Anasayfa > Oyun Haberleri > Tokyo Game Show 2020 İptal Edildi

Tokyo Game Show 2020 İptal Edildi

COVID-19 salgınının vurduğu etkinliklere bir yenisi daha eklendi. Tokyo Game Show 2020 pandemi sebebiyle iptal edildi. Detaylar haberimizde. 

COVID-19 salgını sebebiyle dünya genelindeki oyun etkinliklerinden arka arkaya iptal haberleri gelmeye devam ediyor. Dünyanın en büyük oyun fuarı olan E3 ve saygın fuarlardan biri olan Gamescom sonrasında oyuncular için bir üzücü haber de Tokyo Game Show cephesinden geldi. Tokyo Game Show 2020 iptal edildi ancak etkinlik karşımıza online bir formatta çıkmaya hazırlanıyor.

Tokyo Game Show 2020

Computer Entertainment Supplier’s Association tarafından açıklanan habere göre 24-27 Eylül tarihleri arasında gerçekleşmesi planlanan etkinlik pandemi süreci sebebiyle fiziksel olarak iptal edildi. Tokyo Game Show bu süreçte oyuncular ile online bir formatta buluşacak ancak konu hakkındaki detaylar henüz açıklanmış değil. Resmi web sitesinde yer alan bilgilere göre detaylar ilerleyen günlerde takipçiler ile paylaşılacak.

Birçok oyunun duyurularının yapıldığı ve oyuncularla ilk kez paylaşıldığı saygın etkinliklerden biri olan Tokyo Game Show‘da bakalım bu yıl karşımıza çıkan yapımlar hangileri olacak? Online etkinliğe dair detaylar belli olduğunda sizlerle bu bilgileri paylaşmaya devam edeceğiz.

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir