Anasayfa > Espor Haberleri > Tony Hawk GameSquare Esports Ailesine Katıldı

Tony Hawk GameSquare Esports Ailesine Katıldı

Tony Hawk GameSquare Esports ailesine katılma kararını açıkladı. Yaşlı kurt, iş dünyasına yeni atılan sporculara akıl hocalığı yapacak.

Eğer kaykaylara merakınız varsa Tony Hawk ismini duymuş olmanız kuvvetle muhtemel. Tony Hawk efsanevi bir kaykaycı ve kaykay sporunda yapılan bir çok hareketin de mucidi. Tarihin en iyi kaykaycısı olarak anılan Tony Hawk oyun dünyasına da hiç uzak değil. Hem de genelde ünlülerde bulunan, “Bilgisayar oyunları çok popüler oldu, biz de bir şey yapalım” kıvamında da değil. Hawk’ın oyun dünyasına girişi 90’lı senelerin sonuna tekabül ediyor. Oyun dünyasına “Tony Hawk’s Pro Skater” oyun serisiyle giren Hawk, Tony Hawk’s Underground ve Tony Hawk: Ride gibi yapımlarla endüstrideki kariyerine devam etti. 1999’da başlayan Pro Skater serisi 2020 yılında en son oyununu yayınladı.

Espor Nedir? Espor Nasıl Ortaya Çıkmıştır?

Hawk’ın oyun endüstrisinin içinde geçirdiği yıllar, uluslararası e-spor kulübü GameSquare Esports’un da gözünden kaçmadı. Hawk’a danışman olması için teklif götüren kulüp, ünlü kaykaycıdan CEO’ları Justin Kenna‘ya özel danışmanlık vermesini istedi.

Justin Kenna, Tony Hawk işbirliği ile ilgili şunları ifade etti:

Tony muhteşem bir insan ve aynı zamanda kendi başına ikonik bir marka. Tony’nin iş, eğlence, spor, bilgisayar oyunu ve dijital medya konusundaki deneyimlerini bizimle paylaşmak istemesinden ve GameSquare’i ikonik bir espor şirketi haline getirmek yolunda takım liderleriyle çalışacak olması dolayı çok mutluyuz.

Hawk da espor kulübüyle ilgili benzer duygulara sahip olduğunu söyledi. Gençleri ve yaratıcılıklarını çok etkileyici bulduğunu söyleyen ünlü sporcu, deneyimlerini şirketin başarısı için kullacak olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti vurguladı.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir