Anasayfa > Espor Haberleri > Top Esports LPL Bahar Mevsimi Finalinde

Top Esports LPL Bahar Mevsimi Finalinde

Çin League of Legends Ligi LPL ‘in şampiyonluk adaylarından Top Esports, son dünya şampiyonu Invictus Gaming’i yarı finalde eleyerek finale yükseldi.

JackeyLove? Evet, JackeyLove… Bildiğimiz üzere Invictus Gaming’in şampiyon kadrosunda yer alan genç yıldız Yu “JackeyLove” WenBo, eleme aşamasından hemen önce Invictus Gaming’den ayrılıp Top Esports’a geçmişti. Açıkça görüyoruz ki, intikamını aldı… Top Esports, LPL ve Dünya Şampiyonası son şampiyonu Invictus Gaming’i yarı finalde 3-1’le geçerek adını finale yazdırmayı başardı.

Kendileri için en zor rakip Invictus Gaming’di. Normal sezonu lider olarak kapatan Invictus Gaming de, muhtemelen şampiyonluğun en büyük favorisiydi. Ancak JackeyLove’ın ani transferiyle ortalık karışmıştı, favori 1’den 2’ye çıkmıştı. Belki de erken final diyebileceğimiz bu muhteşem mücadele ise Top Esports’un 3-1’lik galibiyetiyle sonuçlandı.

Ayrıca JackeyLove, sadece 4.maç için MVP (en değerli oyuncu) ödülünü kazanmış olsa da, her maç özelinde büyük etki yarattı. 2.maçtan bir kesiti sizlere göstermek istedik; JackeyLove’ın sadece kendisine atılan bir Orianna ulti’sine (eski takımı ona nasıl bir kin beslenmişse) karşı nasıl ayakta kaldığına, ve belki de oyunun kaderini değiştirdiğine bakalım:



Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir