Anasayfa > Espor Haberleri > Top Esports Team WE’yi Eleyerek LPL Yarı Finalinde

Top Esports Team WE’yi Eleyerek LPL Yarı Finalinde

Çin Profesyonel League of Legends Ligi LPL ‘de çeyrek finaller oynanıyor. Team WE’yi 3-1 ile geçen Top Esports, yarı finalistlerden biri.

Çin’in iddialı takımlardan Top Esports, yoluna başarıyla devam ediyor. Normal sezonu 4.sırada bitiren ekip, eleme aşamasından önce 19 yaşındaki yıldız JackeyLove transferiyle şampiyonluğu ne kadar önemsediğini kanıtlamıştı. Ekip, ligi 8.sırada bitiren Team WE ile çeyrek finalde karşılaştı ve bu ciddiyetini seriye de yansıtmayı bildi.

İlk maçı kaybeden TES, ormancı Karsa’nın üst koridordaki takım arkadaşı 369’u Morgan ve beishang’ın saldırılarına yanıt bulamamasıyla kaybetti diyebiliriz. Ancak asla moral bozmayan ekip, serinin devamında fırtına gibi esti. 2.maçta WE’nin orta koridoru Teacherma’nın kednine müthiş bir özgüvenle yaptığı Aurelion Sol seçimi, beklenen etkiyi yaratamadı. Top Esports inanılmaz bir baskı kurarak maçı kazanmayı bildi. 3.maçta JackeyLove ve Knight sahnedeydi. Syndra ve Varus ile müthiş baskı yaratan ikili, maçı kazandırmayı da bildi.

Son maçta da gözle görülür bir fark yoktu. Yine erken oyun baskısını kurmayı başaran TES, maçı da kapatmayı bildi ve adını yarı finale yazdırdı.

Top Esports’un yarı finaldeki rakibi normal sezonu lider kapatan IG olacak. Erken final olarak değerlendirilen mücadele, birçok kapının anahtarı olarak gözüküyor.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir