Anasayfa > Espor Haberleri > Tricked CS:GO Takımında Değişiklik: torben Yerine sycrone Geliyor

Tricked CS:GO Takımında Değişiklik: torben Yerine sycrone Geliyor

BLAST Rising turnuvasının A grubunda Tricked takımında bir değişiklik yaşandı: sycrone’un takıma katılmasıyla birlikte torben yedeğe çekildi.

North Academy, Sprout, Copenhagen Flames gibi takımlarda oyun içi liderlik yapmış olan esporcu sycrone’un son adresi Tricked oldu. Yıldız ismin Tricked takımına katılmasıyla beraber takımda yedeğe çekilen isim torben oldu.

“Sycrone’u CS:GO kadromuza kattığımızı açıklamaktan zevk duyuyoruz. Kendisi sonraki maçlarımızda takım içinde liderlik görevini üstlenecek. Yeni rakunumuzu güzel karşılayın!”

Yirmi dört yaşındaki oyuncu sycrone, Tricked’a katılmadan önce en son Singularity takımında boy göstermişti. Singularity’den ayrıldıktan sonra CS:GO sahnesinde pek de görülmeyen isim bu hamleyle birlikte tekrar spot ışıklarını üzerine çekecek. Tricked, bu değişiklikle birlikte kadrolarını BLAST Rising turnuvasının öncesinde güçlendirmiş oldu. Tricked, A grubunda Endpoint, ALTERNATE aTTaX ve Salamander takımlarıyla karşı karşıya gelecek. Grubun ilk iki ismi playoff mücadelelerine adını yazdırmaya hak kazanacak.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir