Anasayfa > Espor Haberleri > TSM, Doublelift ‘in Kontratını Kasım 2021’e Uzattı

TSM, Doublelift ‘in Kontratını Kasım 2021’e Uzattı

TSM ‘e geri dönüşüyle piyasayı sallayan usta oyuncu Yiliang “Doublelift” Peng’in kontratı Kasım 2021’e kadar uzatıldı.

Muhteşem oyunlarıyla bildiğimiz nişancı Yiliang “Doublelift” Peng, yine transferiyle alakalı bir haberle karşımızda. Riot Games Contract Database (Riot Games Kontrat Veritabanı)’na göre deneyimli oyuncunun kontratı 16 Kasım 2021’e kadar uzatıldı.

Bu sezonki takımı Team Liquid ile aradığını bulamayıp eleme aşamasına bile geçemeyen Doublelift, bu sezondan önce 4 yıl üst üste LCS şampiyonluğu yaşamıştı. 26 yaşındaki oyuncu, istediğini elde edemeyişiyle beraber eski takımı Team SoloMid’e geri dönmüştü.

Doublelift, eski takım arkadaşları Biofrost ve Bjergsen ile tekrar bir araya gelmenin mutluluğu içinde. Ancak unutmamak gerekiyor ki, aynı zamanda oyun tarzlarını hiç bilmediği ormancı Dardoch ve ülkemizin yetiştirdiği üst koridor Sergen “Broken Blade” Çelik ile de artık aynı takımda. Birbirlerinin oyun tarzlarına uyum sağlayıp sağlayamayacaklarını hep beraber göreceğiz.

League of Legends Kuzey Amerika LCS 2020 Yaz Mevsimi, 13 Temmuz 2020‘de başlayacak. Bakalım Doublelift, TSM ‘e dönüşüyle beraber eski formuna, daha da önemlisi eski başarılarına ulaşabilecek mi?

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir