Anasayfa > Espor Haberleri > Turkey5 CS:GO, Sangal Esports Bünyesine Giriyor!

Turkey5 CS:GO, Sangal Esports Bünyesine Giriyor!

Türk CS:GO takımı Turkey5, birkaç gündür takipçilerini meraklandıran paylaşımlar yapıyordu. Sır çözüldü, takım Sangal Esports bünyesinde mücadele edecek.

Sangal Esports, Turkey5 kadrosunu bünyesine katarak espor sahnesine geri döndüğünü açıkladı. Geçtiğimiz yıl Space Soldiers dağıldıktan sonra MAJ3R, paz ve ngiN’in devam ettirdiği Turkey5 takımı, katıldığı turnuvalarda eski başarısını yakalayamamıştı.

Kadroyu bünyesine katan Sangal, CS:GO’nun espor sahnesine özellikle Türkiye’de hiç yabancı değil. 2017’de kurulmasının ardından geçen sene ESL Türkiye Şampiyonası’nı kazanan kadroyu bünyesinde bulunduran takım, yeniden markalaşma dönemine girip yeni yüzlerle kendilerine bir hayran kitlesi oluşturmayı hedefliyor. Takımın kaptanı MAJ3R, yaptığı açıklamada aşağıdaki ifadeleri kullandı.

maj3r

“Türkiye’ye dönüp bayrağımız için tekrar oynayacağım için inanılmaz mutluyum. Eskisi gibi sürekli kazanmak benim için çok önemli, o noktaya tekrar erişmek için de elimizden geleni yapıyoruz. Sangal ile birlikte gururla, aynı hedefle yola çıkıyoruz. Yolumuz açık olsun.”

ngiN, paz, MAJ3R, l0gicman ve FURIOUSS’un oluşturduğu ilk beşte yedek isim beyAz olacak. Takımın koçluğunu ise hardstyle üstlenecek.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir