Anasayfa > Espor Haberleri > Twitch, Espor Kategorisini Arayüzüne Ekledi

Twitch, Espor Kategorisini Arayüzüne Ekledi

Dünyanın bir numaralı yayın sitesi Twitch.tv, anasayfa arayüzüne espor kategorisini ekledi.

twitch logo

Twitch.tv

Yıllardır açık ara oyun yayıncılığının vazgeçilmez adresi (her ne kadar Facebook Gaming baltalamaya çalışıyor olsa da)  Twitch, bir yenilikle daha karşımızda. Arayüzünün karmaşık olmasından dolayı eleştirilere maruz kalan şirket, espor ile alakalı bir düzenlemeye gitti.

İzleyiciler için gerçekten ilgisini çeken bir yayıncıyı bulup izlemek son derece zordu. Anasayfada çoğu zaman alakasız yayıncılar çıkıyor, bu da izleyicinin canını sıkıyordu. Bundan sonra arayüzde birtakım değişikliklere gideceğini belirten Twitch, bu değişikliklere espor kategorisini ekleyerek başladı. Bundan sonra League of Legends Dünya Şampiyonası, ESL Katowice gibi profesyonel espor turnuvalarının yanında, amatörce düzenlenen ancak yine profesyonel esporcuların mücadele ettiği Twitch Rivals gibi turnuvalar bu sekmenin altında yer alacak.

Espor kategorisine giriş yaptığımızda 2 tane ana başlığın yanında, o an canlı olarak devam eden karşılaşmaları görüyor olacağız. Bu farklılık dışında sayfa, normal Twitch anasayfasından şimdilik farksız. Gelecek dönemde farklılıklar olacak mı bilemiyoruz.

Twitch.tv, Twitter hesabından da bu konuyla alakalı bir tweet attı ve daha da detaya inmek isteyen izleyiciler için bir link bıraktı.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir