Anasayfa > Espor Haberleri > Twitch Rivals’a Veda Ediyoruz

Twitch Rivals’a Veda Ediyoruz

Twitch Rivals VALORANT’ta bugün oynanan final maçında temsilcimiz Team wtcN, rakibi team Duno’ya 2-0 kaybederek 2.oldu.

Harika oyunlarıyla bizleri gururlandırmayı başaran temsilcimiz team wtcN, bugün Twitch Rivals’da final mücadelesini verdi. Son derece heyecanlı bir tablo çizen temsilcimiz, o heyecanını bizlere bile aktarmayı başardı. Güzel bir mücadele olmasını bekliyorduk, ancak rakibimiz Team Duno‘nun ne kadar çalışarak geldiğini görmemiz çok uzun sürmedi. Haven haritasında oynanan ilk maçı 13-4 kaybeden temsilcimiz, ikinci maçta da Split haritasında rakibine aynı skorla boyun eğerek 2-0 kaybetti.

cNed‘e bir parantez açmak yine şart diye düşünüyoruz. İki maçta da birer Ace atarak rakip takımın tamamını öldüren genç yıldız, bu oyunlara da damgasını vurdu. Kaybedilen ikinci maçta Match MVP, ilk maçta ise Team MVP olmayı başaran büyük yetenek, şüphesiz herkesin ilgisini üstüne çekmeyi başardı.

Takımın diğer üyeleri ise ellerinden gelenin fazlasını ortaya koydu. Özellikle Kerimhan “kero” Duman, ikinci maçta varını yoğunu ortaya koydu, ancak yetersizdi.

Team wtcN, bu turnuvanın ödülü olarak takımca $7250 kazandı. Şampiyon Team Duno ise $13250 ödülün sahibi oldu.

Temsilcimize bize bu heyecanı yaşattığı için sonsuz teşekkürler.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir