Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Açık Dünyalı Star Wars Oyununu Duyurdu

Ubisoft Açık Dünyalı Star Wars Oyununu Duyurdu

Ubisoft’un çatısı altında olan, The Division’ın arkasındaki stüdyo Massive Entertainment tarafından geliştirilecek açık dünyalı yeni Star Wars oyunu duyuruldu.

Lucasfilm Games son günlerde gündemimizden düşmüyor. Bütün Star Wars oyunlarını tek çatı altında toplayacak olan stüdyonun Bethesda ile yeni bir Indiana Jones oyunu yapacağı dün açıklanmıştı. Bugün de Lucasfilm Games, Ubisoft ile yeni bir Star Wars oyunu için anlaştığını duyurdu. The Division serisinin geliştiricisi olan Ubisoft stüdyosu Massive Entertainment, oyunun geliştirme sürecini üstlenecek.

ubisoft star wars

Açık dünyalı, bir hikâyeyi anlatacak olan yeni Star Wars oyununun çıkış tarihi, nerede geçeceği, hangi zaman dilimini konu alacağı, çoklu veya tekli oyunculu olması konularında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Bethesda’dan Yeni Indiana Jones Oyunu!

Ubisoft Lucasfilm Games İle Star Wars Oyunu Geliştiriyor

Ubisoft çatısı altında geliştirilecek  olan yeni Star Wars oyunu, The Division’ın kullandığı Snowdrop oyun motorunu kullanacak. The Division 2’nin ve The Crew’ün geliştirilme sürecini yöneten isim Julian Gerighty, bu projede de yaratıcı yönetmen olarak görev alacak.

Ubisoft, yeni Star Wars projesini aşağıdaki gönderiyle Türkiye hesabından da duyurmayı ihmal etmedi.

Ubisoft’un CEO’su oyunla ilgili heyecanlandırıcı ifadeler kurarken Lucasfilm Games de oyunların Star Wars’un ana hikâyesinin bir parçası olacağını söyledi.

Massive Entertainment tarafından geliştirilecek olan oyunu “orijinal bir Star Wars macerası” olarak nitelendiren CEO Yves Guillemot, oyunun “daha önce yapılan her şeyden daha farklı” olduğunu söyleyerek beklentileri yükseltti. Lucasfilm’in açıklamasına göre ise Star Wars evreninin filmlerinin, kitaplarının ve çizgi romanlarının yanında bu oyun da ana hikâye (canon) olarak olarak kabul görecek.

Lucasfilm Games, Bethesda ve Ubisoft tarafından geliştirilecek bu iki yeni oyun ile sektöre bomba gibi bir giriş yaptı. Bakalım Bethesda’nın geliştireceği Indiana Jones ve Ubisoft tarafından geliştirilecek olan Star Wars oyunları beklentileri karşılayabilecek mi?

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir