Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Forward E3 2021 Etkinliği 12 Haziran’da Yapılacak

Ubisoft Forward E3 2021 Etkinliği 12 Haziran’da Yapılacak

Ubisoft E3 2021 için tarih açıklandı. Online yapılacak etkinliğin içerik detayları henüz paylaşılmadı ancak tahminlerimiz var.

E3 şüphesiz senenin en önemli oyun etkinliklerinden biri. 3 E’si’ni Electronic Entertainment Expo‘nun baş harflerinden alan E3 etkinliği, her sene yeni oyunların tanıtılmasından, trailer gösterimlerine kadar birbirinden eğlenceli manzaralara ev sahipliği yapıyor. Geçtiğimiz sene Covid-19 pandemisi nedeniyle iptal edilen organizasyon bu sene internet üzerinden yürütülecek. Hal böyle olunca, etkinlik ismini Electronic Entertainment Experience olarak değiştirmek durumunda kaldı.

İsim ne olursa olsun, organizasyon çok önemli misafirleri ağırlayacak. Ubisoft da E3 etkinliğinde boy gösterecek olan oyun geliştiricilerden biri. Ubisoft Forward isimli etkinlik, E3 kapsamında 12 Haziran’da yapılacak. Programın detayları belli olmamakla birlikte, Ubisoft’un E3’e taşıması muhtemel olan konular üç aşağı beş yukarı belli.

E3 2021 Ücretsiz Olarak Karşımıza Çıkacak

Ubisfot Forward’da gündeme gelmesi beklenen en önemli oyunlardan biri, elbette Far Cry 6. Bunun dışında Rainbow Six Siege ve The Division 2 için de haberler ve güncellemeler etkinlik dahilinde boy gösterebilir. Ancak olur mu olmaz mı diye düşündüren çok önemli bir konu daha var ki, o da Star Wars. Disney, Lucasfilm Games‘i yeniden canlandırdıktan sonra, Star Wars oyunlarının EA ile olan sözleşmesini devam ettirmeyeceklerini açıklamıştı. Ubisoft ise, büyük bir açık dünya Star Wars oyunu üzerinde hali hazırda çalışıyor. Ubisoft, E3 2021 etkinliği için tarih de kararlaştırınca, aklımıza gelen en önemli soru bu. Ubisoft yeni Star Wars oyunundan kareler ya da bir teaser paylaşırsa, bu elbette çok ama çok güzel olur.

Ubisoft Açık Dünyalı Star Wars Oyununu Duyurdu

E3 2021 tamamen online yapılacak olmasına karşılık, birçok deve ev sahipliği yapacak. 12-15 Haziran tarihleri arasında devam edecek olan etkinlik, Nintendo, Microsoft, Take-Two, Capcom, Konami ve Warner Bros gibi isimleri ağırlayacak.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir