Anasayfa > Oyun Haberleri > Ubisoft Forward Bu Akşam Başlıyor! Bedava Watch Dogs 2 Nasıl Alınır?

Ubisoft Forward Bu Akşam Başlıyor! Bedava Watch Dogs 2 Nasıl Alınır?

Ubisoft Forward etkinliği bu akşam 21.30’da başlıyor, peki etkinlik kapsamında dağıtılan bedava Watch Dogs 2 nasıl kütüphanemize eklenecek?

Ubisoft’un mevcut ve gelecek olan oyunları hakkında bilgi vereceği etkinlik Ubisoft Forward’ın yayını bu akşam 21.30’da başlayacak. Trackmania, Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint, Just Dance 2020 ve daha birçok oyunla ilgili haberlerle, içeriklerle başlayacak olan programın ilerleyen kısımlarında yeni AC oyunu Assassin’s Creed: Valhalla, serisinin ikinci oyunu bu akşam dağıtılacak olan Watch Dogs: Legion ve Ubisoft’un battle royale oyunu Hyper Scape ile ilgili yeni bilgiler verilecek.

Ubisoft, Battle Royale Oyunu Hyper Scape’i Duyurdu!

Yayını izleyenler sadece Ubisoft oyunları hakkında bilgi edinmekle kalmayacak, Watch Dogs: Legion çıkmadan önce Watch Dogs 2’yi kalıcı olarak kütüphanelerine ekleme şansı da yakalayacak. Peki Ubisoft Forward yayınını izleyerek nasıl bedava Watch Dogs 2 alacağız?

Ubisoft Forward Duyuruldu!

Ubisoft Forward’da Bedava Watch Dogs 2 Dağıtımı

Etkinlik bittikten bir gün sonra bedava Watch Dogs 2, uygun hesapların kütüphanesine kalıcı olarak eklenecek. Oyunu kazanmak için yayını Twitch üzerinden, Uplay üzerinden veya Ubisoft’un sitesi üzerinden izleyebilirsiniz. Uplay veya Ubisoft sitesinden izliyorsanız oyunun gelmesini istediğiniz hesapla giriş yaptığınızdan emin olun.

  • Twitch üzerinden alma

Ubisoft Forward yayınını Twitch’ten izleyerek oyunu almak istiyorsanız öncelikle Twitch hesabınızı Ubisoft hesabınıza bağlamanız lazım. Sağ üstten profilinize girmenizin ardından “Bağlantılar” kısmına girerek Ubisoft hesabınızı Twitch hesabınıza bağlayabilirsiniz. Buraya tıklayarak yayının yapılacağı Ubisoft resmi kanalına, buraya tıklayarak da yayının yapılacağı bütün kanalların listesine ulaşabilirsiniz.

  • Uplay veya Ubisoft sitesinden alma

Yayını Uplay’den veya Ubisoft’un sitesinden izleyecekseniz herhangi bir bağlantı yapmanıza gerek kalmıyor, fakat giriş yaptığınızdan emin olmanız gerekiyor. Ubisoft’un sitesinde veya Uplay uygulamasında oyunun gelmesini istediğiniz hesaba giriş yapmanızın ardından yayını izlemeniz, ertesi gün Watch Dogs 2’nin bedava bir şekilde kütüphanenize eklenmesi için kâfi.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

10 Yorumlar

  1. Bize yar olmaz o oyun, serverlar dayanmaz

  2. ubisoft düştüm vlla bu hareketine muck teşekkürler

  3. Watch Dogs 2’yi bedava dağıtılacak diye almıyordum, iyi ki de almamışım 😀 İnş yayında da güzel şeyler gösterirler

  4. Türk bayrağı üzerinde namaz kılan gavur dölleri hesap versin.

  5. Ubisoft hadi elin değmişken The Division 2 yi de bedava yapıver çok bile dayandı o oyun

  6. Az kalsın Epic’teki kuponu buna harcıyordum iyi ki harcamamışım :d

  7. Yeni Ac’yi göreceğim derken yanlışlıkla oyunu aldım 😀 Açıkçası gördüklerim hiç memnun etmedi ve bu bedava oyun bile kızgınlığımı dindiremez

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir