Anasayfa > Blog > uwu Ne Demek?

uwu Ne Demek?

Sosyal medyada denk geldiğimiz ifadelerden birisi olarak karşımıza çıkan uwu ne demek? Buyurun sorunun cevabını birlikte alalım.

Asya kültüründe emojiler günümüzde çoğunlukla harflerle yollanıyor. Bu emojilerden birisi de ‘uwu’ ifadesidir ve ‘u’ harfleri gözleri belirtirken ‘w’ harfiyse bükülmüş bir dudağı simgeler. Keyifli anlar ya da tatlı insanlar için kullanılan bir emojidir.

Ğ Ne Demek?

Elbette emoji ‘UwU’ ya da tamamı büyük harflerle olmak üzere ‘UWU’ şeklinde de gönderilebilir. Bu ifadenin simge olarak karşılığı ise aşağıdaki görselle gösterilebilir.

uwu ne demek emoji

UwU Hangi Durumlarda Atılır?

Konuşma esnasında karşı taraf tatlı bir hareket yaptıysa ya da onu tatlı bulduysanız bu emojiyle hissinizi gösterebilirsiniz. Bununla birlikte özellikle uzak doğulularla konuşurken fark edebilirsiniz ki genellikle latin alfabesiyle emojiler oluşturmaya yatkın bir mesajlaşma anlayışları vardır. Uyum sağlamak için siz de emojileri bu şekilde oluşturabilir ve en azından yaygın olan ifade türlerini öğrenmeye çalışabilirsiniz.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir