Anasayfa > Tanıtım Yazıları > Uygun Fiyatlarla League of Legends RP Almak İster Misiniz?

Uygun Fiyatlarla League of Legends RP Almak İster Misiniz?

League of Legends oyununda oyuncuların çok daha iyi eşyalara sahip olmasını sağlayan bir para birimi bulunmaktadır. Bu para birimi, oyunu oynayarak elde edebileceğiniz bir para birimi olmadığı için bu para birimine, gerçek parayı dönüştürerek sahip olmaktasınız. Bahsettiğimiz para birimi her LoL oyuncusunun bildiği üzere Riot Points’tir.

Riot Points ile oyun içerisinde çeşitli kostümlere, simgelere, totemlere vs. sahip olabiliyorsunuz ve böylece oyun içerisinde diğer oyunculardan farkınızı kanıtlayabilirsiniz. Riot Points’e de Kopazar gibi yetkili e-pin satıcıları aracılığı ile çok daha uygun fiyatlarla erişebilirsiniz. Normal şartlarda oyundan almak istediğinizde daha fazla para ödemek yerine Kopazar üzerinden indirimli RP satın al ve aldığın LoL RP’leri dilediğin gibi harca!

RP, Mavi Öz’den farklıdır. RP ile alabileceğiniz ürünler farklıyken RP ile alacağınız ürünler aslında pek de farklı değil. Çünkü RP ile alınan çoğu ürünü Mavi Öz ile alamazken, Mavi Öz kullanarak sahip olabileceklerinizi RP ile de edinebiliyorsunuz. Bundan dolayı oyun içerisinde RP büyük bir öneme ve değere sahip olduğunu görebiliyoruz.

Kopazar’dan RP Nasıl Alınır?

Kopazar üzerinden alışveriş yapabilmeniz için öncelikle Kopazar.com üyeliğine ihtiyacınız bulunmaktadır. Kopazar.com adresine girdikten sonra sağ üst kısımda yer alan “Kayıt Ol” butonuna basarak kolayca Kopazar’a kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizi yaptığınızı varsayarak işlemlere geçiyoruz…

  1. Öncelikle kopazar.com/league-of-legends-riot-point adresine giriş yaparak Kopazar’ın LoL RP seçeneklerini inceleyiniz ve ne kadarlık bir alım yapacaksanız ona uygun olacak şekilde Kopazar’a bakiye yükleme işlemini gerçekleştirin.
  2. Siteye bakiye yükledikten sonra LoL RP sayfasına tekrardan gelin ve alacağınız paketin yanında yer alan “Satın Al” butonuna tıklayınız.
  3. Satın alma işlemini tamamlamak için sitenin yönlendirmelerini takip ediniz.
  4. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra site yine sizi yönlendirecek ve Riot Points kodunuz karşınıza çıkacak.

Kopazar’dan LoL RP satın alma işlemi bu şekildeydi. Kodunuzu elde ettikten sonra Client’ı açarak kodunuzu hesabınıza tanımlayabilir ve hemen RP’leri harcamaya başlayabilirsiniz.

Bu şekilde Kopazar’dan alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kopazar’dan RP alırken bonus kazanabilir, kazandığınız bonusları da bir sonraki alışverişlerinizde kullanarak alışverişlerinizi daha uyguna getirebilirsiniz.

Riot Points ile oyun içerisinde özel olan içerikleri satın alabilirsiniz. Şampiyon, şampiyon kostümleri, simgeler, totemler gibi bir sürü içeriği RP kullanarak satın alabilirsiniz. Böylece diğer oyunculardan farkınızı ortaya koyabilir, bunları yaparken de oyun yapımcılarını desteklemiş olursunuz. LoL RP’yi de Kopazar’dan satın alarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

Kopazar’da sadece LoL RP bulunmamaktadır, Valorant, PUBG Mobile gibi oyunlar için de E-Pin hizmeti sunulmaktadır. Bunların yanı sıra piyasadaki e-pin sistemi olan, neredeyse bütün oyunlar için uygun fiyatlarla Kopazar’dan e-pin alabilirsiniz.

League of Legends’da kullanmak üzere alacağınız RP kodlarını yalnızca TR sunucusunda kullanabileceğinizi unutmayın. Kopazar üzerinden almış olduğunuz hizmetler hakkında canlı destek üzerinden yardım talep edebilir, aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz. Böylece müşteri deneyimini en üst düzeyde tutma konusundaki vermiş olduğumuz hizmetlerimizden tam olarak faydalanabilirsiniz.

Kopazar’dan almış olduğunuz e-pin kodlarını dilerseniz kendiniz kullanabilirsiniz, dilerseniz de arkadaşlarınıza hediye olarak verebilirsiniz. League of Legends RP aldığınız zaman bu kodlar herhangi bir hesaba bağlı değildir ve dilediğiniz hesapta tabi ki de sadece 1 kullanım hakkıyla kullanabilirsiniz.

Hemen sen de Kopazar.com’u ziyaret et ve avantajlı fiyatlarla oyunda istediğin içeriklere kolayca eriş!

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir