Anasayfa > Espor Haberleri > Uzi ‘nin Kontratı Sona Erdi

Uzi ‘nin Kontratı Sona Erdi

League of Legends tarihinin en iyi nişancılarından Jian “Uzi” Zi-Hao, Royal Never Give Up’la olan sözleşmesinin sona ermesiyle bugünden itibaren “free agent”, yani takımsız.

Yılların eskitemediği profesyonel nişancı Uzi’nin, Çin menşeili takımı Royal Never Give Up ile olan sözleşmesi bugün sona erdi. Yıldız oyuncu artık istediği takımla herhangi bir bedel ödemeden sözleşme imzalayabilecek konumda.

Uzi, 2020 yılında hiçbir maçta forma giyememişti. Sakatlığı nedeniyle Vadi’den uzak kalan oyuncu, iyileşmesiyle beraber kendisine yeni bir yuva arayışına girmiş olabilir. Henüz transferi veya yeni takımıyla ilgili hiçbir bilgi bulunmuyor. Ancak oyuncunun profesyonel hayatına Çin’de devam etmek istemesi olası.

Sakatlığı nedeniyle birkaç saatten fazla bilgisayar başında oturamadığını söyleyen deneyimli yıldız için işler iyiye gidiyor gibi. Doktorunun kendisine “Omzun 40-50 yaş bandındaki bir insanla aynı yıpranmışlıkta” dediğini ve bunun kendisini yıktığını söyleyen Uzi, fizik tedavi ile kendisini güçlendiriyor.

Bu yılın başında, birçok LoL oyuncusu tarafından “En iyi ADC” olarak nitelendirilen oyuncu, aynı zamanda kariyerinde 3.000 kill‘e ulaşmayı başaran ilk oyuncuydu. Sakatlığı deneyimli nişancıyı geri çekmezse onu tekrardan Vadi’de görmeyi çok isteriz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir