Anasayfa > Blog > VALORANT Arkadaş Ekleme – Riot Etiketi Nasıl Bulunur?

VALORANT Arkadaş Ekleme – Riot Etiketi Nasıl Bulunur?

Riot Games tarafından geliştirilen stratejik FPS oyunu VALORANT kapsamında arkadaş ekleme işlemini yazımızda sizler için anlattık.

VALORANT, 2 Haziran 2020’de tam sürümüyle bütün oyunculara bedavaya sunulmuş bir oyun. Riot Games tarafından üretilen bu taktiksel nişancı oyunu oynamak için bir Riot hesabına sahip olmamız gerekiyor. Aynı firmanın diğer oyunlarını da aynı hesapla oynuyorsunuz. Riot hesaplarında isimlerin Riot ismi ve etiket olarak iki parçadan oluşması kafa karışıklığı yaratabiliyor. Bunun için VALORANT’ta nasıl arkadaş ekleyebileceğinizi sizlere anlattık.

VALORANT Nick Değiştirme

VALORANT Arkadaş Ekleme

Adım adım anlattığımız VALORANT arkadaş ekleme işleminde takıldığınız bir nokta olursa yazının devamından yardım alabilirsiniz.

  • VALORANT’a girin
  • Sağ alttaki iki ikondan soldakine tıklayın
  • Arkadaşınızın Riot ismini ve etiketini sırasıyla yazın
  • + simgesine tıklayarak arkadaşlık isteğini gönderin

İşlem işte bu kadar!

VALORANT’ta nasıl arkadaş eklenir?

Sorun yaşadığınız yer arkadaşınızın Riot etiketini bulmaksa endişelenmeyin. Sağ taraftaki menüden ismin üstüne gelerek (aşağıdaki fotoğraftaki gibi) Riot ID’nizi ve yanındaki etiketi görebilirsiniz. Bunu görmenizin ardından # işaretinden önceki kısmı “Riot Adı” bölmesine, sonraki kısmı ise “Etiket” bölgesine yazıyorsunuz. Etiketin öncesinde # kullanıp kullanmamanız herhangi bir sorun yaratmıyor, dilediğiniz gibi arkadaş ekleyebiliyorsunuz.

VALORANT-arkadas-ekleme

VALORANT’a girmenizin ardından sağ alttaki iki simgeden soldakine tıklayıp “Riot Adı” bölmesine arkadaşınızın Riot hesap ismini, “Etiket” kısmına ise arkadaşınızın etiketini # olarak veya olmadan yazıp sağdaki + simgesine tıklarsanız arkadaşınızı VALORANT’ta ekleyebilirsiniz. VALORANT arkadaş ekleme işlemi bu kadar basit. Artık arkadaşınızla doyasıya oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.

  • Riot ID’nizi veya etiketinizi değiştirmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz. Hesap isminizi veya etiketinizi otuz günde bir değiştirebiliyorsunuz.
  • Eğer istek gönderilmiyorsa yüksek ihtimalle arkadaşınızla farklı sunucudasınızdır, ismi yanlış giriyorsunuzdur veya bağlantınızda bir sorun vardır.

Yazımız işinize yaradıysa bir yorumla bizleri destekleyebilirsiniz, teşekkür ediyoruz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

5 Yorumlar

  1. Peki birşey sorabilir miyim? Etiketini bilmiyorsak nasıl ekliyeceğiz arkadaş ?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir