Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Battle Royale Modu Test Aşamasında Olabilir!

VALORANT Battle Royale Modu Test Aşamasında Olabilir!

Giderek daha da güçlenen bir takım söylentilere göre VALORANT battle royale modu için testler başlamış vaziyette. Detaylar haberimizde.

Geçtiğimiz yılın haziran ayında tam çıkışını gerçekleştiren ve o tarihten bu yana tüm oyun piyasasını kasıp kavuran, Riot Games‘in yeni FPS oyunu VALORANT elini giderek daha da kuvvetlendirmeye devam ediyor. Oyunun sürekli olarak aldığı güncellemeler dengelemeler ve iyileştirmelerin yanı sıra yeni haritalar, ajanlar, oyun modları ve farklı yenilikler içeriyor. Yakın zamanda mobil sürümü de resmi olarak duyurulmuş olan VALORANT hakkında ortaya atılan bir dizi heyecanlandıran söylentiye göre yapım battle royale modu ile de karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Üstelik bu modun testleri de başlamış vaziyette!

VALORANT Mobil Resmi Olarak Duyuruldu!


Daha önce de bir takım isabetli sızıntılara imza atmış olan PlayerIGN adlı bir kullanıcının paylaştıklarına göre Riot Games VALORANT‘ın battle royale modu için testlere ufak bir oyuncu grubu üzerinde başlamış durumda. İddiaya göre Riot Games küçük bir Çinli oyuncu grubunu battle royale modunu test etmek için çağırmış vaziyette. Bu Çinli oyuncuların en dikkat çeken özelliklerinden biri ise PUBG oyuncusu olmaları. Battle royale türünü adeta şaha kaldıran yapımın PUBG olduğunu düşünecek olursak Riot Games‘in bu oyunun ustaları ile yeni battle royale modunu deniyor olması işten bile değil. Konuya ilişkin olarak henüz Riot Games cephesinden gelen resmi bir açıklama yok. Bakalım ilerleyen günlerde karşımıza ne gibi yeni detaylar çıkacak?

VALORANT Renkli Yazı Yazma Yöntemi

Hakkında Beril Özge Danacı

5 yaşında Tomb Raider oynayan annemi gördüğümde bir aydınlanma yaşadım. Annem hala o güne lanet ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir