Anasayfa > Espor Haberleri > VALORANT First Strike 2.Açık Elemeleri’nde Sona Gelindi

VALORANT First Strike 2.Açık Elemeleri’nde Sona Gelindi

VALORANT Türkiye tarafından ikincisi düzenlenen VALORANT First Strike, sona ulaştı. BBL Esports ve Sangal Esports main event’e gitmeye hak kazandı.

VALORANT Türkiye tarafından organizasyonu yürütülen dev turnuva VALORANT First Strike, ikinci defasında da bizlere harika mücadeleler izletmeye devam ediyor. League of Legends espor sahnesinden isimlerine aşina olduğumuz CREW, fastPay Wildcats, Galakticos gibi ekiplerin de mücadelede yer aldığı turnuvada, main event’e gitmeye hak kazanan ekipler BBL Esports ve Sangal Esports oldu.

Biraz önce tamamlanan kaybedenler grubunun finalini kazanan BBL Esports, büyük turnuvaya adını yazdırmayı başardı. Sangal Esports ise winner bracket adını verdiğimiz namağlup sekmesinden gelerek seri kaybetmeden şampiyon olmayı başardı. Winner bracket’in son maçında Sangal Esports’a 2-0 kaybeden BBL Esports ise, loser bracket final maçında TRAMPET ekibini 2-0 mağlup ederek adını şampiyonaya yazdırmayı başardı.

VALORANT Türkiye Twitter hesabından yapılan paylaşımda, eleme aşamasını geçen iki ekip tebrik edildi.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir