Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT Reaver Koleksiyonu Geri Dönüyor

VALORANT Reaver Koleksiyonu Geri Dönüyor

Valorant Reaver koleksiyonu oyuna geri dönüyor. Valorant’ın beta versiyonunda kullanıcılara sunulan Reaver koleksiyonu oyundan kaldırılmıştı. Resmi Valorant hesapları üzerinden bugün yapılan bir paylaşımda koleksiyonun geri dönüşü doğrulandı. Detaylar haberimizde.

Valorant Mobil İçin Önemli İpuçları Bulundu!

Beta versiyonuna erişim hakkı kazanmış kullanıcılar skinler ve açılan karakterler dahil olmak üzere oyundaki tüm ilerlemelerini kaybetmişti. Oyunun resmi çıkışının ardından en baştan emek veren oyuncular Reaver koleksiyonunun hala eklenmemesine üzülüyordu. Valorant severleri bu bekleyişten kurtaran Riot Cadılar Bayramı için 1.11 güncellemesiyle Reaver koleksiyonunu mağazaya getirecek.

 

Valorant Resmi Twitter hesabından “Çağrıya kulak ver!” notuyla paylaşılan içerik tanıtım videosu:

Yeni Reaver koleksiyonu Operatör, Vandal, Sheriff, Guardian silahları için skinler ve yeni bir bıçak vadediyor. Cadılar Bayramı için 1.11 güncellemesiyle oyuna yakın zamanda eklenecek koleksiyon beta versiyonundaki halinden biraz daha farklı bir görünüme sahip olacak. 1.11 Güncellemesi 27 Ekim günü geliyor. Güncelleme yeni koleksiyonun yanı sıra yeni ajan Skye‘ı da oyuna ekleyecek.

Yeni Valorant Ajanı Skye İçin Yetenek Önizlemesi Videosu Paylaşıldı!

Beta Reaver
Valorant’ın Beta döneminde kullanıcılara sunulan Reaver koleksiyonu altın,siyah ve mor detaylarıyla dikkat çekiyordu.

 

Beta döneminde oynanabilen Reaver koleksiyonuyla yeni versiyon arasında bazı farklar var. İlk olarak silahlarda göze çarpan açık ve parlak bir mor renginin yerini daha koyu bir mor almış. Mor gövdeyi saran altın işlemelerin yerini ise yeni versiyonda daha metalik ve mat detaylar almış. Reaver koleksiyonunun yeni versiyonu Omen’in temasına daha çok yaklaşmış.

Güncel Reaver
Yeni güncellemeyle üzerinde oynamalar yapılan yeni Reaver koleksiyonu için bir konsept tasarım.

Hakkında Atabek Batuhan BİLGİÇ

Oyunlar, diziler, filmler ve müzikle hayatını renklendiren indie sever bir insan. İstinye Üniversitesi Elektrik Elektronik 4. Sınıf öğrencisi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir