Anasayfa > Blog > VALORANT Server Değiştirme Yöntemi

VALORANT Server Değiştirme Yöntemi

Riot Games’in FPS oyunu VALORANT için server değiştirme yöntemini, oyunu oynadığınız sunucuyu nasıl seçebileceğinizi yazımızda sizlerle paylaştık.

Riot Games tarafından piyasaya sürülen stratejik nişancı oyunu, 2020 yazında çıkışını yaptı ve büyük bir kitle topladı. Oyunun gelişimi, sürekli gelen güncellemelerle eklenen yeni özelliklerle durmadan devam etmekte. Bu özelliklerden biri olan sunucu değiştirme de geçtiğimiz yamalarda VALORANT’a eklenmişti. Yeni eklenen bu özellik sayesinde bağlanacağımız sunucuyu seçebiliyor, oyunumuza gelen oyuncuları ve ping değerimizi az çok ayarlayabiliyoruz. VALORANT’ta ülke değiştirme özelliğiyle kesin bir şekilde bulunduğumuz sunucuyu değiştiremesek de genellikle istediğimiz sunucuda oynayabiliyoruz. VALORANT sunucu değiştirme işlemini nasıl gerçekleştirebileceğinizi sizlerle paylaştık.

VALORANT Nick Değiştirme

VALORANT server değiştirme yöntemi

  • “Oyna” kısmına tıklayın
  • İstediğiniz oyun modunu seçin
  • Oyuncu kartınızın sağ üstündeki yeşil sunucu ikonuna tıklayın
  • Karşınıza çıkan sunuculardan istediğinizi seçin

valorant ülke değiştirme

Seçtiğiniz sunucuda oynama ihtimaliniz çok yüksekken Riot Games henüz istediğiniz sunucuda oynayabileceğinizi %100 garanti etmiyor. Oynamak istediğiniz sunucuyu seçerken oyun deneyiminizin kötü etkilenmemesi için ms değerine dikkat etmenizi, yüksek pingden kaçmanızı öneririz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

2 Yorumlar

  1. ben bölge değistirmek istiyorum onun içinde yaparmısınız

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir