Anasayfa > Oyun Haberleri > VALORANT’ta 1. Bölüm 2. Kısım 13 Ekim’de Sona Eriyor!

VALORANT’ta 1. Bölüm 2. Kısım 13 Ekim’de Sona Eriyor!

Riot Games’in sevilen FPS oyunu VALORANT’ta 1. bölüm 2. kısım 13 Ekim’de sona eriyor, erişilen rekabetçi kademeleri sıfırlanıyor.

VALORANT’ta bir kısmın daha sonuna geliyoruz. Killjoy’un oyuna eklendiği, savaş biletini Kırmızı Alarm silah kaplamalarıyla dolduran 2. kısmın bitiş tarihi açıklandı. 13 Ekim’de ikinci kısmın son bulacağını belirten VALORANT ekibi, oyunculara son dereceli oyunları oynamaları gerektiğini söyledi.

VALORANT Rank Sistemi

“İkinci Kısım sona eriyor. Son Dereceli galibiyetlerinizi alın ve 13 Ekim’de Kısım Kademeniz kilitlenmeden önce tepeye oturun. 

Son dakikaya kadar oynamak istiyorsanız Kuzey Amerika’da 13 Ekim 14.30’da üçüncü kısım başlayana kadar dereceli maçlar için sıraya girebilirsiniz.”

Üçüncü kısımda bizleri bekleyen şeyler hakkında henüz resmi bir açıklama gelmese de elimizde bazı sızıntılar ve ipuçları bulunuyor. Bundan birkaç gün önce oyunun dosyalarından yeni ajanın kod adının Stealth olduğu ve arkadaşlarını görünmez kılan bir yeteneğinin olduğu sızdırılmıştı. Bunun sonrasında da VALORANT’ın resmi hesabından gizemli bir paylaşım yapılmıştı.

VALORANT’tan Gizemli Paylaşım

Türkçe, Arapça ve Rusça olarak “Soğuktur oralar, silahı unut, yanına ceket al” ifadelerinin kullanıldığı fotoğrafın arka planında buzlu bir dağ olduğu varsayılıyor. Oyuncuların çoğunluğu, bu paylaşımın buzlu bir haritanın habercisi olduğu konusunda hemfikir.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir