Anasayfa > Blog > Vampyr Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Vampyr Sistem Gereksinimleri, Oyun Kaç GB?

Vampyr sistem gereksinimleri nelerdir? Oyun kaç GB ve sistemsel tarafta neler talep ediyor?

4 Haziran 2018 tarihinde çıkış yapan Vampyr oyuncuları geçtiğimiz yüzyılın karanlık sokaklarına davet ediyor. Bir vampire hayat verdiğimiz yapımda Londra’nın hastalık dolu sokaklarında gezmek mümkün. Steam’de Çoğunlukla Olumlu incelemesini alan yapım, Epic Games yıl sonu etkinlikleri kapsamında ücretsiz oldu. Kısa süreliğine tüm oyuncuların bedava olarak elde edebildiği oyunun Steam üzerinde 190 TL’lik bir fiyat etiketine sahip.

Pekala Vampyr kaç GB? Oyunun dosya boyutu nedir ve bilgisayarınız bu sevilen vampir oyununu kaldırmaya hazır mı?

Vampyr Sistem Gereksinimleri

Oyun dünyasında vampir olmanın keyfini yaşamanıza fırsat veren oyun sayısı maalesef bir elin parmaklarını geçemiyor. Bir RPG başyapıtı olan Vampire: The Masquerade – Bloodlines’dan sonra aklımıza gelen ilk oyun elbette Vampyr oldu. Peki DONTNOD Entertainment imzalı Vampyr sistem gereksinimleri nelerdir?

Vampyr Kaç GB?

  • Epic Games tarafından ücretsiz olarak dağıtılan Vampyr dosya boyutu 20 GB olarak belirtiliyor.

Oyunun son yıllarda çıkan neredeyse her oyun gibi en az 64-bit işlemci ve işletim sistemi gerektirdiğini belirtelim. Oyunu minimum grafik ayarlarında oynamak istiyorsanız NVIDIA 1000 serisinin giriş kartı olan GTX 1050 en azından stabil bir deneyim almanızı mümkün kılıyor. AMD tarafında ise Radeon R7 serisinden 370 ekran kartıyla Londra’nın karanlık sokaklarının nispeten düşük grafiklerle keşfedebilirsiniz.

Minimum

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-bit
  • İşlemci: AMD FX-4100 3.6 GHz ya da Intel Core i3-2130 3.4 GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 1050 ya da AMD Radeon R7 370
  • RAM: 8 GB
  • Depolama: 20 GB boş alan

Önerilen

Ryzen 5 1600 işlemci günümüz için nispeten eski sayılabilecek bir model olsa da 2021 yılında çıkış yapan oyunlarda bile rahat bir deneyim sunuyor. AMD’nin Ryzen serisinin en başarılı modellerinden biri olan 1600, Vampyr deneyiminizde oldukça stabil bir oynanış sunacaktır.

  • İşletim Sistemi: Windows 7, 8, 10 64-bit
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 1600 3.2 GHz ya da Intel Core i7-3930K 3.2 GHz
  • Ekran Kartı: NVIDIA GeForce GTX 970 4 GB ya da AMD Radeon R9 390
  • RAM: 16 GB
  • Depolama: 20 GB boş alan

Vampyr Nasıl Bir Oyun?

Metacritic puanı 72 olan yapım oyuncuların Dr. Jonathan Reid’e hayat vermesini istiyor. Kimliği belirsiz biri tarafından vampire dönüştürülen Jonathan Reid ise kendisine ne olduğunu anlamaya çalışırken bir yandan da gizemli kişinin peşine düşüyor. Oyuncular karakteri dilediği yönde geliştirebiliyor, Londralı sakinlerle konuşabiliyor ve vampir güçlerini kullanarak hayatta kalmaya çalışıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir