Anasayfa > Espor Haberleri > VCT Avrupa Aşama 3 Challengers Şampiyonu Acend!

VCT Avrupa Aşama 3 Challengers Şampiyonu Acend!

Finaldeki rakibi G2 Esports’u 3-1’lik bir skorla yenen Acend, VCT Avrupa Aşama 3 Challengers şampiyonu oldu.

Bugün saat 16.00’da başlayan karşılaşmada alt braket finalinin kazananı G2 Esports ile Acend karşılaştı. İki takım arasında oynanan 4 maç sonucunda turnuvanın şampiyonu temsilcimiz cNed‘in takımı Acend oldu.

VCT Avrupa Aşama 3 Challengers Şampiyonu 4 Maç Sonucunda Belli Oldu

Merakla beklenen final maçında şampiyon 4 harita sonunda belirlendi. 1. maç Icebox haritasında oynandı ve Acend rakibi G2 Esports‘a karşı cNed‘in 23/9 Jett performansıyla kazanmasını bildi. Bind‘da oynanan ikinci maç tek taraflı geçti ve Acend rakibini 13-2 mağlup etti.

Ascent‘te oynanan serinin üçüncü maçında G2 Esports karşılık verdi ve maçı 13 – 6 kazanarak seride durumu 2-1’e getirdi. Fakat bu maçtan sonra çabuk toparlanan Acend, Haven haritasında oynanan son maçı 13 – 10 kazandı ve şampiyon oldu.

Temsilcimiz cNed oynadığı tüm maçlara damga vurdu. 4 maç sonunda toplamda 80/48/11 oynayan cNed serinin en değerli oyuncusu oldu. İşte seriden akılda kalanlar:

İki Takım Da Challengers Playofflarına Katılmaya Hak Kazandı

Bu sonuçlarla birlikte turnuvanın şampiyonu Acend 15.000 euronun sahibi olurken 2. G2 Esports 10.000 euro kazandı. Bunlara ek olarak iki takım da turnuvada topladığı puanlar ile birlikte Challengers playofflarına katılma şansı elde etti.

cNed ve takımı Acend‘i gösterdikleri performanstan ötürü tebrik ediyor, gelecek karşılaşmalarda onlara başarılar diliyoruz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir