Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL Sahnesinde İlk Kadın Oyuncu

VFŞL Sahnesinde İlk Kadın Oyuncu

Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi (VFŞL) ‘nde bugün bir ilk yaşandı. Royal Youth, ilk kez bir kadın oyuncuyu kadrosuna aldı.

Yıllardır ülkemizde en çok izlenen espor ligi olan Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi‘nde bugün bir ilke imza atıldı. Ligimizde ilk kez bir kadın oyuncuyu vadide izleme fırsatı yakaladık.

Daha önceden Twitter’da tweetleriyle karşımıza çıkan Helin “helo” Erol, ligimizde forma giyen ilk kadın oyuncu oldu. Bugün gerçekleşen ve Beşiktaş’ın galip geldiği Royal Youth – Beşiktaş karşılaşmasında Royal Youth adına nişancı rolünü üstlenen isim, çok göz dolduran bir performans sergilememiş olsa da bu konuda üzgün değil gibi gözüküyor. Maçın hemen ardından attığı tweetleri sizlerle paylaşalım:

Genç nişancı, bu tweetin hemen ardından bir de bunu yazdı:

Son tweetiyle biraz tepki çeken isim, gelen eleştirilerin hiçbirine henüz bir cevap vermedi. Kendisinin bu arenada oynamak istiyorsa rakipleriyle aynı seviyede olması gerektiğini, VFŞL ‘de forma giyen ilk kadın olmasının oyunu hakkında bir bahane olamayacağını düşünen espor severler bu yakarışlarını Twitter’dan dile getirmeye devam ediyor. Bakalım helo, ligin devamında nasıl bir performans sergileyecek?

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

5 Yorumlar

  1. 0/6 mıydı kaç minyon farkı yemişti

  2. 0/6 mıydı kaç minyon farkı yemişti çoktu sanırım

  3. Kötü oynayayım bunu cinsiyetçilik yapmayına bağlayıp feministleri arkama alıp yürüyeyim.

  4. Biraz feminizm duyarı olmuş bence.

  5. ne güzel duyar kasmış öyle 😀 gördüğüm kadarıyla kadın diye değil, kötü oynuyor diye laf yemiş ve bunu direkt cinsiyetçiliğe bağlamış 😀

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir