Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL Yaz Mevsimi 12 Haziran’da Başlıyor

VFŞL Yaz Mevsimi 12 Haziran’da Başlıyor

Kış Mevsimi finallerinde oldukça çekişmeli mücadelelere sahne olan VFŞL, Yaz Mevsimi döneminde yeni transferler ile bizleri bekliyor. Lig, 12 Haziran 14.00’te Kış Mevsimi finalistleri fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe Espor arasında oynanacak karşılaşma ile başlıyor.

Riot Games, VFŞL Yaz Mevsimi‘nin fikstürünü duyurdu. Yayınlanan fikstüre göre vadide heyecan 12 Haziran’da kaldığı yerden devam edecek. İşte ilk günün mücadeleleri:

  • 14.00: fastPay Wildcats – 1907 Fenerbahçe Espor
  • 15.00: NASR ESPORTS – GALAKTICOS
  • 16.00: Team Aurora – Beşiktaş
  • 17.00: Galatasaray Espor – Dark Passage
  • 18.00: Papara SuperMassive – 5 Ronin

Fikstürün tamamına buradan erişebilirsiniz.

1907 Fenerbahçe, SuperMassive ve fastPay Wildcats Kadrolarını Büyük Ölçüde Korudu

Ligin iddialı takımlarından 1907 Fenerbahçe, Papara SuperMassive ve fastPay Wildcats ana kadrolarında çok fazla değişikliğe gitmedi. 1907 Fenerbahçe, Elramir ile yollarını ayırdı ve yerine Rames‘i aldı.

Kış Mevsimi‘nde yarı finalde 1907 Fenerbahçe‘ye 3-2 yenilen ve 1 Haziran’da güçlerini Blaze Esports ile birleştiren Papara SuperMassive de kadrosunu korumayı tercih etti. Bu mevsimle birlikte Papara SuperMassive üst üste iki mevsim 5 Türk oyuncu ile mücadele etmiş olacak.

Son Şampiyon unvanına sahip olan ve MSI‘da ülkemizi temsil eden fastPay Wildcats de kadrosunu büyük oranda korudu. Kadroya yalnızca Roulette eklendi. Bu transfer ile birlikte mevsim içerisinde Roulette ve Ferret‘in orman rolünü paylaşması bekleniyor. MSI‘da beklentilerin altında kalan ekip, Yaz Mevsimi‘ni kazanıp Dünya Şampiyonası‘na katılmayı hedefleyecek.

Tüm takımların kadrolarına buradan ulaşabilirsiniz.

VFŞL Yaz Mevsimi, Çevrimiçi Mücadeleye Sahne Olacak

Riot Games, devam eden koronavirüs salgını nedeniyle lig maçlarının çevrimiçi oynanacağını açıkladı. Bununla birlikte mevsim finallerini arenada oynamak için ilerleyen aylarda salgının seyrini takiben tekrar değerlendirme yapılacağını da bildirdiler.

Keyifli bir mevsim izlemek dileğiyle!

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir