Anasayfa > Blog > Whatsapp Kalın Yazma Nasıl Yapılır?

Whatsapp Kalın Yazma Nasıl Yapılır?

Uygulamalar kullanıcılarına çeşitli imkânlar sağlıyor, bu imkânlardan olan Whatsapp kalın yazma işlemi nasıl yapılır? Gelin öğrenelim.

Whatsapp’ta kalın yazmak için aşağıdaki yollardan birisini uygulayabilirsiniz.

  • Mesajınızı yıldız ‘*’ işaretlerinin arasına alın. Örneğin *Selamlar, nasılsınız?* yazdığınızda Selamlar, nasılsınız? Şeklinde görünecektir. Mesajı yazarken kalın görünmemesi sizi üzmesin, yolladığınızda değişecektir.
  • Eğer mesajınızın içerisinde belli bir yeri kalınlaştırmak istiyorsanız o kısmı yıldızların arasına alın. Örneğin *Açık Adresim:* bla bla bla şeklinde mesaj atarsanız Açık Adresim: bla bla bla şeklinde görünecektir.

Eğer bu yol size karışık geldiyse aşağıdaki şekilde de whatsapp bold yazma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

  • Android: Kalınlaştırmak istediğiniz metinleri basılı tutarak seçin (metin alanında). Ardından kalın ya da italik ve daha fazlasını seçebildiğinizi göreceksiniz.
  • iOS: Kalınlaştırmak istediğiniz metne dokunun ve ‘Seç’ tıklayın. Ardından ‘B_I_U’ simgesine dokunun ve çıkan menüden seçenekleri görerek ‘Kalın’ı seçin.

Eğer Whatsapp durumunuzda ve isminizde daha özelleştirilmiş ve göze güzel görünen yazılar kullanmak isterseniz aşağıdaki aracımıza göz atmanızı da özellikle tavsiye ediyoruz.

Şekilli Nick Yazma Aracı

Umarız yazımızla birlikte whatsapp kalın yazma işleminin nasıl yapılacağını anlamanızı sağlayabilmişizdir. Başta biraz karışık geliyor olsa da konu tabii ki biraz el alışkanlığıyla alakalı.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir