Anasayfa > Oyun Haberleri > World Of Warcraft The Burning Crusade Classic Yarın Çıkıyor

World Of Warcraft The Burning Crusade Classic Yarın Çıkıyor

Klasik World of Warcraft severlerin aylardır beklediği an geldi çattı, The Burning Crusade yarın çıkıyor.

Geçtiğimiz şubat ayında gerçekleştirilen BlizzConline 2021’de Blizzard’ın duyurduğu ilk World of Warcraft Classic genişletme paketi TBC Classic,Haziran’da tam olarak çıkıyor.

The Burning Crusade Detayları

Blizzard, 6 Mayıs’ta TBC için 18 Mayıs’tan itibaren 2 haftalık bir ‘Pre-Patch’ süreci olacağını açıklamıştı. TBC Pre-Patch, WoW severlerine pakette yer alacak bazı özellikleri deneme fırsatı vermişti. Oyuncular yeni eklenecek ırk ve sınıfları deneme ve isterlerse bu yeni karakterlerini resmi çıkış tarihine kadar kasma şansına erişmișlerdi.

The Burning Crusade Classic neler getiriyor? 

Orjinal WoW için Ocak 2007’de raflarda yerini alan ve 91 Metacritic skoru ile en iyi genişletme paketleri arasında gösterilen TBC, WoW’a tamamen farklı bir dünya ekliyor. ‘Dark Portal’ dan geçerek boyutlararası bir alem olarak nitelendirilen ‘Outland’i keşfetmeye giden oyuncular Classic’te ilk defa Blood Elf ve Dranei ırkları olarak da oynama fırsatına sahip olacaklar. Bunun yanı sıra 60’tan 70’e çekilen seviye sınırı ile birlikte artık yer binekleri ile sınırlı kalmayıp uçan binekler de satın alabilecekler. Tabii ki orjinal TBC ile gelen bütün zindan ve raidler de oynanabilir olacak.

Bir Blood Elf veya Dranei olarak Dark Portal’dan geçebilmek istiyorsanız bugün son gününüz. TBC Classic, Türkiye saatiyle 2 Haziran 01:00’da erişime açılacak.

Hakkında Ali Ergül

nicelikten ziyade nitelik ve özgünlüğe inanan bir oyun meraklısı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir