Anasayfa > Espor Haberleri > Zero.TSG, Yeni CS:GO Kadrosunu Oyunculara Duyurdu!

Zero.TSG, Yeni CS:GO Kadrosunu Oyunculara Duyurdu!

Zero.TSG takımı, eski TYLOO oyuncusu Ke “captainMo” Liu ve Yue “AE” Yu gibi isimleri de kapsayan yeni CS:GO kadrosunu duyurmuş durumda.

Çin merkezli Zero.TSG, yeni CS:GO kadrosunu takipçilerine duyurdu. Takımda önceden tanıdığımız captainMo ve AE gibi tecrübeli isimlerin yanında henüz 16 yaşındaki genç yetenek “Roninbaby” de bulunuyor.

Takımın belki de en çok tanınan ismi captainMo, bir major turnuvada ilk 16’ya çıkmış olan ilk Asya takımı TYLOO’da oyun içi liderlik yapıyordu. Şanssız isim, turnuvadan önce boynundan bir sakatlık yaşayarak AE’nin TYLOO’ya kiralık olarak gelmesine sebep olmuştu.

22.4 yaş ortalamasıyla yeni bir takım kuran Zero.TSG’in kadrosunda dikkat çeken bir diğer isim ise sadece 16 yaşında olan Roninbaby. Genç oyuncunun kariyerinde sadece geçtiğimiz yılın sonunda oynanmış iki maçı var.

Zero.TSG takımının CS:GO kadrosunu eski Invictus oyuncusu expro, B1NGO, 16 yaşındaki Roninbaby, ve takımın liderleri captainMo ve AE oluşturuyor. Bu ilginç sentezin nasıl sonuçlar vereceğini ve Roninbaby’nin kariyerine nasıl başlayacağını hep birlikte gözlemleyeceğiz.

 

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir