Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5 Ön Sipariş Sayısı PlayStation 4’ü Geçti!

PlayStation 5 Ön Sipariş Sayısı PlayStation 4’ü Geçti!

PlayStation 5 ön sipariş sayısı PlayStation 4’ü geride bıraktı! Sony’nin yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 ön siparişleri kısa süre içerisinde PlayStation 4’ün sayısını yakaladı ve geçmeyi başardı!

PlayStation 5’in Açılış Sesi Burger King Tarafından Paylaşıldı

Sony’nin çıkışı merakla beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5’in ön sipariş sayılarının oldukça yüksek olduğu açıklandı. Ön siparişte yakalanan başarı PlayStation 4’ün çıkış yapacağı dönemdeki ön sipariş sayısıyla karşılaştırıldı. Reuters haber ajansına yaptığı açıklamada CEO Jim Ryan, talebin çok fazla olduğunu belirtti.

playstation 5

Yapılan açıklamada PlayStation 5’in Amerika Birleşik Devletleri’nde ilk 12 saat içerisindeki ön sipariş sayısının PlayStation 4’ün 12 haftalık ön sipariş sayısı kadar olduğu belirtildi. 12 saat içerisinde oldukça yoğun talep alan PlayStation 5, PlayStation 4 karşısında büyük bir başarı yakaladı. Bu başarıya rağmen Jim Ryan, talebin çok fazla olduğu ve konsolun çıkışında taleplerin karşılanamama ihtimalinin de bulunduğunu söyledi. Sony’nin bu konuda çok fazla çalıştığını da ekledi.

Jim Ryan,  Sony’nin işbirliği içerisinde yer aldığı birinci parti oyun stüdyolarını organik olarak büyütmeye devam edeceğini açıkladı. Şirket, beraber çalıştığı stüdyolarla daha yakından çalışmak istiyor. İlgili Reuners haberine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Siz PlayStation 5 ön sipariş haberi hakkında neler düşünüyorsunuz? PlayStation 5 sizce Xbox’a karşı başarılı olabilecek mi? Değerli görüşlerinizi yorumlar kısmında bizimle paylaşabilirsiniz. Güncel haberleri sitemizden takip edebilirsiniz.

Hakkında Efe Külhan

İlk bilgisayarını 5 yaşında edinmiş ve o günden beri oyunlarla ve teknolojiyle içli dışlı okur-yazar hevesli bir genç. 3 yıldan beri aktif olarak içerik yazarlığı yapıyor ve oyun, sinema ve teknoloji ile uğraşmaya bayılıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir