Anasayfa > Teknoloji Haberleri > PlayStation 5’in Açılış Sesi Burger King Tarafından Paylaşıldı

PlayStation 5’in Açılış Sesi Burger King Tarafından Paylaşıldı

Şimdiden deli gibi satış rakamlarına ulaşan yeni nesil PlayStation 5’in açılış sesi, hiç beklenmedik bir kaynak olan Burger King tarafından paylaşıldı.

Xbox Series X|S ve PlayStation 5 ile yeni nesil oyunculuğa bir adım uzaktayken herkes yeni konsollar hakkındaki detayları merak ediyor. Bu detaylardan bir tanesi olan açılış sesi, beklenmedik bir kaynak tarafından paylaşıldı. Popüler fast food zinciri Burger King, Twitter’dan paylaştığı gönderiyle hem PS5’in açılış sesini oyunculara sundu, hem de muhtemel bir partnerliğin ışıklarını topluma yakmış oldu. Burger King’in gönderisi, PlayStation tarafından da bir kulak emojisiyle paylaşıldı.

PS Store Değişiyor!

PlayStation 5’in Açılış Sesi

Burger King’in maskotunun paketi açtığında gelen ses, daha önce yapılan bir PS5 etkinliğinde de oyunculara dinletilmişti.

Burger King’in PlayStation Kampanyası

Popüler fast food zinciri, bu paylaşımın bir gün ardından PS5 kampanyasını da oyunculara duyurdu. Sadece ABD’de geçerli olan kampanya kapsamında restorandan beş dolar ve üzeri değerinde yapılan alışverişler karşılığında bir oyun jetonu verilecek. Bu jetonlar, Burger King’in PS5 çekilişine katılmak için kullanılabilecek. Kampanyada kazanılabilecek ödüller arasında sadece PS5 değil, aynı zamanda birçok oyun ve BK’den indirim için kodlar bulunuyor.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir