Anasayfa > Espor Haberleri > 1907 Fenerbahçe VFŞL Normal Sezon Lideri

1907 Fenerbahçe VFŞL Normal Sezon Lideri

League of Legends Türkiye Ligi VFŞL ‘de bugün oynanan karşılaşmalar sonucunda 1907 Fenerbahçe, normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.

Hafta sonu oynanması gereken ancak sokağa çıkma yasağı nedeniyle ertelenen Vodafone FreeZone Şampiyonluk Ligi, bugün oynanan 9.hafta çevrimiçi karşılaşmalarıyla devam etti. Günün sürprizini Papara SuperMassive’i yenen Galakticos yaptı. Herkesin heyecanla beklediği ve şampiyonluk yarışının kaderini belirleyecek maç ise şüphesiz 1907 Fenerbahçe – Dark Passage karşılaşmasıydı. Dark Passage’ın kazanması durumunda işler son maçların oynanacağı güne, yani yarına sarkacaktı. Ancak oyunu kazanmayı bilen 1907 Fenerbahçe, VFŞL ‘de normal sezonu lider bitirmeyi garantiledi.

Normal sezonda son güne girerken, play-off’lara katılacak takımlar da aşağı yukarı belli oldu. 1907 Fenerbahçe’nin yanında Dark Passage, Papara SuperMassive ve Fastplay Wildcats play-off’a katılmayı garantiledi. Eleme aşamasında göreceğimiz son 2 takım ise yarınki karşılaşmaların ardından belli olacak. Şu anda 5’inci ve 6’ıncı sırayı aynı puanla paylaşan ekipler Galakticos ve Team Aurora. İşin en güzel kısmına geldik: Yarın oynanacak son karşılaşmalardan bir tanesinin ismi Galakticos – Team Aurora.

Play-off’a katılma şansını hala koruyan Beşiktaş Espor ise yarın ligin son sırasındaki 5Ronin ekibiyle mücadele edecek. Yarın neler olacak büyük bir merakla bekliyoruz. Hak edenin kazandığı bir lig olması temennimiz. Bütün takımlara başarılar diliyoruz. GL HF!

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir