Anasayfa > Espor Haberleri > VFŞL 9. Hafta Karşılaşmaları Ertelendi

VFŞL 9. Hafta Karşılaşmaları Ertelendi

Covid-19 pandemisi yaşamı etkilemeye devam ediyor. Son olarak, sokağa çıkma yasağı sebebiyle VFŞL 9. hafta karşılaşmaları ertelendi.

Corona virüs nedeniyle sekteye uğrayan hayat, e-spor camiasını da vurdu. LoL E-Spor, Twitter’dan yaptıkları bir açıklamayla Vodafone Freezone Şampiyonlar Ligi karşılaşmalarının ertelendiğini duyurdu. Takipçilerine anlayışları için teşekkür ederim Lol E-Spor, karşılaşmaların 13 Nisan Pazartesi ve 14 Nisan Salı tarihlerinde gerçekleşeceğini açıkladı. Lig daha önce de karşılaşmaların online yapılacağını duyurmuştu.

Açıklama Twitter takipçilerinden tepki çekti. Haftasonu evlerde 9. hafta karşılaşmalarını izlemek için bekleyen E-Spor hayranları, yaşadıkları hayal kırıklıklarını yorumlarda paylaştı. Çoğu takipçi, internet üzerinden oynanan müsabakaların ertelenmesini eleştirirken, bazıları da rejiye ihtiyaç olmadığını, bu işi neden Youtube ya da Twitch üzerinden gerçekleştirmediklerini sorguladı. Kimileri ise, LoL E-Spordan rejiyi boşverip, maçları yapmalarını talep etti.

Lig aşamaları ve Playofflar, LoL E-Spor’un internet sitesi üzerinden takip edilebilir. An itibariyle ligin lideri 1907 Fenerbahçe E-spor. Fenerbahçe E-Sporu, ikinci olan Dark Passage ve üçüncü olan Papara SuperMassive takip ediyor. Siteden dünyadaki diğer LoL liglerini takip etmenin mümkün olduğunu da hatırlatalım.

Hakkında Ezgi Çetin

Ezgi Çetin bağımsız bir oyun geliştirici ve Savebutonu yazarıdır. 29 yaşında ve bir kedi annesidir. En sevdiği oyun Tetris.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir