Anasayfa > Espor Haberleri > 2020 Kış Mevsimi Akademi Ligi Şampiyonu wildcats!

2020 Kış Mevsimi Akademi Ligi Şampiyonu wildcats!

League of Legends Türkiye 2020 Kış Mevsimi Akademi Ligi ‘nde sona gelindi. Aurora Akademi – wildcats Akademi arasında oynanan finalde şampiyon wildcats Akademi oldu.

League of Legends Türkiye AL dün oynanan final karşılaşmasıyla son buldu. Güzel bir sezonun ardından en iyi olduğunu ispatlamış 2 takım finalde kozlarını paylaştı. Normal ligi yalnızca 1 mağlubiyetle 1.sırada bitiren wildcats Akademi ekibi, normal sezonu 3.bitiren Aurora Akademi ekibine karşı Vadi’den 3-0’lık galibiyetle ayrılmayı bildi.

Ezici bir sezon geçiren wildcats Akademi, güzel oyunlarını finalde de bizlere yansıtmayı başardı. Özellikle üst koridor oyuncusu StarScreen’in inanılmaz stabil performansıyla galibiyete ulaşan ekip, Şampiyonluk Ligi’nde de rahatlıkla mücadele edebileceğini bizlere bir kez daha göstermiş oldu.

Böylelikle wildcats Akademi, 2.kez Akademi Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmış oldu. Takım, 2019 Yaz Mevsimi’nde de StarScreen, Ferret, Kofte, Mean ve Only35’ten oluşan kadrolarıyla şampiyonluğa ulaşmayı başarmıştı.

AL mantığına uyum sağlayarak hareket eden wildcats Akademi ekibini tebrik ediyoruz. Bütün takımların daha nice genç yeteneğin ülkemize ve League of Legends sahnesine kazandırılması yönünde ellerinden geleni yaptıklarına inancımız sonsuz.

Hakkında Sencer YÜCEL

Oyun merakı 9 yaşında kendisine alınan bilgisayarla, e-Spor merakı ise 13 yaşında League of Legends profesyonel liglerini keşfetmesiyle başlamış bir mühendis adayı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir