Anasayfa > Espor Haberleri > 2021 Kış Mevsimi Finalleri 3 Nisan’da Başlıyor

2021 Kış Mevsimi Finalleri 3 Nisan’da Başlıyor

League of Legends hayranları tarafından heyecanla beklenen Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi 2021 Kış Mevsimi Finalleri 3 Nisan’da başlıyor.

Bildiğiniz üzere Vodafone Freezone Şampiyonluk Ligi‘nin lig aşaması geçtiğimiz günlerde sona ermişti. Dokuz hafta süren mücadelenin ardından Papara Supermassive 10 takım arasında birinci olmayı başarmıştı. FastPay Wildcats, NASR Esports ve Galatasaray Espor da sezon boyunca gösterdikleri performansla play-off aşamasını garantilemeyi başarmışlardı. Ligin son haftasında ise üç takım arasında çekişmeli bir play-off’a kalma rekabeti gerçekleşmişti.

Beşiktaş, 1907 Fenerbahçe Espor ve Dark Passage takımları arasında gerçekleşen bu mücadelede 5. ve 6. olarak play-off’a kalmayı başaran ve mutlu sona ulaşan takımlar 1907 Fenerbahçe ve Dark Passage olmuştu. Beşiktaş ise son hafta gösterdiği kötü performanstan dolayı oldukça sert eleştirilere maruz kalmıştı. Dark Passage ve 1907 Fenerbahçe arasında gerçekleşen tiebreak maçının ardında play-off maçlarının fikstürü şekillenmişti.

Resmi LoLespor hesabının Twitter üzerinden yaptığı paylaşıma göre heyecanla beklenen 2021 Kış Mevsimi Finalleri 3 Nisan Cumartesi günü 14.00‘da gerçekleşecek NASR Esports-1907 Fenerbahçe Espor karşılaşması ile başlayacak. Ardından 4 Nisan Pazar günü 14.00‘da ise Galatasaray Esports-Dark Passage karşılaşmasını izleyeceğiz. Papara Supermassive ve fastPay Wildcats ise pozisyon avantajlarından dolayı 2021 Kış Mevsimi Finali’ne yarı finalden başlayacaklar.

Sezonun başında oluşturulan güç sıralamalarında nispeten aşağıda gösterilen 1907 Fenerbahçe son haftalarda gösterdiği şaşırtıcı performansla Beşiktaş gibi favorileri ilk 6’ya girmeyi başardı. Bunun yanında Alt Koridor oyuncuları Hasan “Neramin” Samarsın sezon boyunca gösterdiği yüksek performansla Mevsimin Çaylağı ödülüne layık görüldü. Mevsimin başında yeniden yapılaşma süreci geçiren NASR Esports ise sezon boyunca oldukça stabil bir performans gösterdi. Sezonun başından beri güçlü gözüken fastPay Wildcats ise Mevsim Ödülleri’ne üç oyuncusuyla damgayı vurdu. Galatasaray Esports ve Papara Supermassive’den birer oyuncu da Mevsim Ödülleri’nden ödülle döndüler.

2021 Kış Mevsimi Finalleri 3 ve 4 Nisan tarihinde gerçekleşecek çeyrek final maçları ile başlayacak.

 

Hakkında Kayra Tokgöz

20 yaşında ve SaveButonu'nda yazarlık yapıyor. Kadıköy Anadolu Lisesi mezunu, Boğaziçi Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı öğrencisi, oyunsever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir