Anasayfa > Espor Haberleri > 2021 LCS Şampiyonası Taraftarlara Açık Olacak

2021 LCS Şampiyonası Taraftarlara Açık Olacak

New Jersey eyaletinde bulunan Prudential Center’da gerçekleşecek olan 2021 LCS Şampiyonası taraftarlara ve basına açık olacak.

Kuzey Amerikalı taraftarlar nihayet LCS finallerini canlı izleyebilecek. League of Legends sahneleri pandemi nedeniyle taraftarlardan uzak kalmıştı. LCS Bahar Mevsimi finalleri arenada oynanmış olsa da taraftarların katılımına izin verilmemişti. LCS yönetimi, pandeminin Amerika’da etkisini azaltması ve aşılanma oranının artması sayesinde 28-29 Ağustos tarihleri arasında oynanacak 2021 LCS Şampiyonası için taraftarlara yeşil ışık yaktı. Riot Games taraftarlara ek olarak basın mensuplarının da katılımına izin verileceğini duyurdu.

2021 LCS Şampiyonası Prudential Center’da Düzenlenecek

Önceki adı Yaz Mevsimi Finalleri olan LCS Şampiyonası 28-29 Ağustos tarihlerinde New Jersey eyaletinde bulunan Prudential Center‘da düzenlenecek. 28 Ağustos’ta alt braket finali oynanacak ve 29’unda ise tüm yılın şampiyonu belli olacak.

Prudential Center, Amerika Ulusal Buz Hokeyi Ligi takımlarından New Jersey Devils‘in maçlarını oynadığı stadyum. Toplamda 19.500 taraftar kapasitesine sahip ve şimdiye kadar birçok konsere ve spor organizasyonuna ev sahipliği yapmış durumda.

Riot Games Taraftarları Aşı Konusunda Teşvik Ediyor

League of Legends‘ın yapımcısı Riot Games, LCS Şampiyonası‘na katılmak isteyen taraftarların şampiyonaya katılmadan önce aşı olmasını tavsiye ediyor. Buna ek olarak, taraftarlar LCS‘in resmi sitesinden bilet alarak mevcut olan tüm sağlık protokollerine uymayı kabul ettiğini belirtiyor.

LCS’in yalnızca ilk beş haftası geride kaldı. Play-off’lar 7 Ağustos’ta başlayacak. Tüm sezonun puan tablosunda ilk 8 sırada olan takımlar LCS şampiyonu olmak ve Çin’de düzenlenecek olan 2021 LoL Dünya Şampiyonası‘nda bölgelerini temsil etmek için mücadele edecek. Kuzey Amerika bölgesi Dünya Şampiyonası‘na 3 takım gönderecek. Ligin üst sıralarında kıran kırana mücadele devam ediyor.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir