Anasayfa > Espor Haberleri > LCS Yaz Mevsimi Beşinci Hafta Maçları Geride Kaldı

LCS Yaz Mevsimi Beşinci Hafta Maçları Geride Kaldı

Team Liquid – 100 Thieves arasındaki karşılaşma ile başlayan LCS Yaz Mevsimi beşinci hafta maçları sona erdi.

Kuzey Amerika’da vadi heyecanı durmak bilmiyor. İlk dört haftasını geride bırakan LCS, bu hafta oynanan beşinci hafta karşılaşmaları ile devam etti. Haftanın açılış maçında temsilcimiz Closer‘ın takımı 100 ThievesTeam Liquid‘i 21 – 8 yenerek haftanın ilk galibi oldu. Haftanın son gülen takımı ise Dignitas QNTMPAY‘e karşı galip gelen Immortals oldu.

Haftanın Ardından Takım Raporları

100 Thieves durdurulamıyor. Mevsime fırtına gibi başlayan kırmızı-siyahlı ekip bu hafta oynadığı üç karşılaşmayı da kazanarak liderliğini sağlamlaştırdı. Önce Team Liquid‘i, sonra ise FlyQuest ve Counter Logic Gaming‘i yenen 100 Thieves, sergilediği performans ve gösterdiği baskınlık ile göz kamaştırdı.

Haftayı yenilgisiz kapatan bir diğer takım Evil Geniuses oldu. Kimilerine göre şampiyonluk adayı olan Evil Geniuses bu hafta kolay bir fikstüre sahipti. Evil Geniuses sırasıyla FlyQuest, Counter Logic Gaming ve Golden Guardians‘ı yenerek galibiyet sayısını 19’a çıkardı.

Cloud9 ise bu zorlu haftadan yara almadan kurtulamadı. Bahar Mevsimi‘nin son şampiyonu önce Immortals‘ı sonra da Team Liquid‘i geçse de haftanın son gününde TSM‘e yenilmekten kurtulamadı. Bu haftanın ardından puan tablosunda 100 Thieves başı çekerken Golden Guardians beklendiği gibi son sırayı almış durumda.

LCS-besinci-hafta-puan-tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Haftanın tüm maçlarına ve maçların sonuçlarına buradan erişebilirsiniz.

LCS Yaz Mevsimi Beşinci Hafta İstatistikleri

Bu haftaya 100 Thieves desteği Huhi damga vurdu. Huhi, FlyQuest karşısında 1/1/8 Sett, CLG karşısında 0/0/9 Thresh ve Team Liquid karşısında 1/1/16 Thresh oynadı ve takımının haftayı yenilgisiz kapatmasında büyük pay sahibi oldu.

Haftanın öne çıkan bir diğer ismi ise Evil Geniuses ormancısı Svenskeren oldu. Svenskeren çıktığı üç maçta toplamda 16/5/24 oynadı ve 7.8 KDA skoruna sahip oldu.

Genel KDA sıralamasını ise 100 Thieves takımı domine ediyor. Nişancı FBI 59/20/102 ile 8.1 KDA‘ya sahipken takım arkadaşı Closer 53/22/105 ile 7.2 KDA‘ya sahip. Destek Huhi‘nin 6.6 KDA’sı bulunurken bu hafta diğer haftalara oranla kötü bir performans sergileyen Abbedagge 6.2 KDA ile 4.lüğe gerilemiş durumda.

İşte haftanın akılda kalan oyunları:

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir