Anasayfa > Espor Haberleri > LCS Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Maçları Oynandı

LCS Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Maçları Oynandı

Team Liquid’in galip geldiği Team Liquid – Evil Geniuses karşılaşması ile başlayan LCS Yaz Mevsimi dördüncü hafta karşılaşmaları geride kaldı.

İlk 3 haftasını geride bırakan LCS‘te heyecan devam ediyor. TSİ ile cumartesi günü saat 01.00’de oynanan Team LiquidEvil Geniuses karşılaşması ile başlayan LCS bu sabah 03.00’te oynanan Cloud9Counter Logic Gaming maçı ile sona erdi. Açılış maçının galibi Team Liquid olurken Cloud9 haftanın son kazanan takımı oldu.

LCS Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta Takım Raporları

Geçtiğimiz haftayı zirvede kapatan TSM, bu hafta Evil Geniuses yenilgisi ile darbe aldı. Bu mağlubiyet ardından çabuk toparlanan köklü takım dün oynanan karşılaşmada Team Liquid‘e karşı galip gelmeyi başardı. Bu hafta sonunda ligin zirvesindeki yerini korudu.

Öte yandan belki de mevsimin en formda takımı 100 Thieves galibiyetlerine ara vermeden devam ediyor. Temsilcimiz Closer‘ın takımı geçen hafta Counter Logic Gaming karşısında yaşadığı kabustan uyanmış durumda. Bu haftayı yenilgisiz kapatan kırmızı-siyahlı ekip puan tablosunda zirveye ortak olmuş durumda.

Bu hafta gözler Cloud9100 Thieves ve TSMTeam Liquid karşılaşmalarının üzerindeydi. İlk maçı 100 Thieves alırken ikinci maçı TSM kazandı. Maçların tamamına buradan erişebilirsiniz.

Bu haftanın ardından oluşan puan tablosunda 100 Thieves ve TSM ligin zirvesini paylaşırken Golden Guardians puan tablosunun dibinden kurtulamadı.

lcs dorduncu hafta puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

LCS Yaz Mevsimi Dördüncü Hafta İstatistikleri

Bu haftanın öne çıkan oyuncusu 100 Thieves takımının nişancısı FBI oldu. FBI, Dignitas QNTMPAY karşısında 2/0/7 Kai’Sa, Cloud9 karşısında ise 5/0/5 Kalista oynadı. Yetenekli nişancı Immortals maçında bir sürpriz yaptı ve Lee Sin seçimi yaptı. Ne var ki bu seçim çok da iyi sonuçlanmadı. FBI bu karşılaşmayı 3/4/5 bitirdi.

Bu haftanın ardından Abbedagge KDA liderliğini takım arkadaşı FBI‘a bıraktı. Bu haftadan önce 7.6 KDA‘ya sahip olan Abbedagge bu hafta KDA‘sının 7.1’e düşmesine engel olamadı. Öte yandan takım arkadaşı FBI‘ın ise 7.2 KDA‘sı bulunuyor. Bu ikilinin hemen ardından Immortals takımının ormancısı Xerxe geliyor.

İşte bu haftanın akılda kalan oyunları:

Gelecek hafta 100 ThievesTeam Liquid karşılaşması ile devam edecek.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir