Anasayfa > Espor Haberleri > LCS Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Karşılaşmaları Sona Erdi

LCS Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Karşılaşmaları Sona Erdi

Cloud9 – Evil Geniuses maçıyla başlayan LCS Yaz Mevsimi üçüncü hafta karşılaşmaları sona erdi.

İlk iki haftasını geride bırakan LCS, üçüncü hafta maçları ile devam etti. Haftanın açılış karşılaşmasında rakibi Cloud9‘ı yenen ve haftanın ilk galibi olan takım Evil Geniuses oldu. Bu hafta üst sıraları ilgilendiren iki maç oynandı. Türkiye saatine göre Pazartesi gece oynanan karşılaşmalarda 100 Thieves, Team Liquid karşısında; TSM ise Cloud9 karşısında galip gelmeyi bildi.

LCS Yaz Mevsimi Üçüncü Hafta Takım Raporları

Bu haftanın sürpriz takımı haftayı yenilgisiz kapatan Counter Logic Gaming oldu. Önce 100 Thieves‘i 21-0 gibi 100 Thieves oyuncularının bir daha hatırlamak istemeyeceği bir skorla yenen CLG, kalan karşılaşmalarında sırasıyla Evil Geniuses ve Dignitas QNTMPAY‘e karşı galip geldi.

2021 LCS Bahar Mevsimi şampiyonu Cloud9 için ise kabus devam ediyor. Son şampiyon önce Evil Geniuses‘a, sonrasında Immortals ve TSM‘e yenilerek bu haftayı galibiyet yüzü görmeden kapattı.

Öte yandan haftayı bir felaket ile açan 100 Thieves, Flyquest ve Team Liquid‘i yenerek haftayı moralli bir şekilde kapattı.

İşte bu haftanın ardından oluşan puan tablosu:

lcs üçüncü hafta puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Tüm karşılaşmalara buradan erişebilirsiniz.

LCS Yaz Mevsimi İkinci Hafta İstatistikleri

Haftanın oyuncusu haftanın namağlup takımı Counter Logic Gaming‘in ormancısı Broxah oldu. Broxah, 100 Thieves karşısında 4/0/12 Vi, Dignitas QNTMPAY karşısında 5/1/16 Lee Sin ve Evil Geniuses karşısında 1/2/11 Vi oynadı. Broxah sayesinde uzun zaman sonra yeniden vadide Vi oynanmış oldu. Bu haftanın ardından ligin KDA lideri 7.6 ile 100 Thieves orta koridoru Abbedagge olurken onu takım arkadaşı FBI takip etti. FBI‘ın 7.3 KDA skoru bulunuyor. Temsilcimiz Closer ilk üçteki yerini Immortals ormancısı Xerxe‘ye bıraktı. Xerxe şu anda 6.5 KDA’ya sahip.

Üç haftanın ardından en çok seçilen şampiyon 28 maçta seçilen Lee Sin oldu. Bununla birlikte Lee Sin 15 karşılaşmada da yasaklandı. Şu ana kadar 10 üzeri karşılaşmada oynanan ve en yüksek kazanma oranına sahip şampiyon ise Tristana. 15 kez seçilen ve 11 karşılaşmada onu seçen takımlara galibiyet getiren Tristana‘nın %73 kazanma oranı bulunuyor.

İşte bu haftadan geriye kalanlar:

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir