Anasayfa > Espor Haberleri > LCS Yaz Mevsimi İkinci Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

LCS Yaz Mevsimi İkinci Hafta Karşılaşmaları Tamamlandı

12 Haziran günü namağlup TSM ve 100 Thieves arasındaki maçla başlayan 2021 LCS Yaz Mevsimi ikinci hafta karşılaşmaları tamamlandı. 

Diğer liglerden bir hafta önce başlayan LCS‘in bu hafta ikinci hafta maçları oynandı. Haftanın açılış maçında Türk ormancı Closer‘ın takımı 100 Thieves, ilk hafta hiç mağlubiyet almayan TSM‘i yenmeyi başardı.

2021 LCS Yaz Mevsimi İkinci Hafta Takım Raporları

Bu hafta çıktıkları üç maçı daha kazanan Cloud9 ve 100 Thieves, haftanın öne çıkan takımları oldu. Cloud9 sırasıyla FlyQuest, Counter Logic Gaming ve Dignitas QNTMPAY‘i yenerken 100 Thieves; TSM, Golden Guardians ve Evil Geniuses karşılaşmalarında gülen taraf oldu.

İlk haftaya hızlı giriş yapan TSM, mevsimin ikince haftasında istediğini alamadı. Haftanın ilk karşılaşmasında 100 Thieves‘e, ikinci karşılaşmasında ise favori olmasına rağmen FlyQuest‘e yenilen TSM, hayranlarını üzdü.

Bu haftanın ardından oluşan puan durumu şu şekilde:

lcs yaz mevsimi puan tablosu
Kaynak: LoL Fandom

Not: LCS aldığı bir kararla Bahar Mevsimi sonuçlarının Yaz Mevsimi‘ne de taşınmasına karar verdi. Dolayısıyla “games” kısmındaki dereceler hem Bahar Mevsimi‘ni hem de Yaz Mevsimi‘ni kapsıyor.

Maç sonuçlarının tamamına buradan erişebilirsiniz.

2021 LCS Yaz Mevsimi İkinci Hafta İstatistikleri

Mevsimin ikinci haftası da 11.11 yamasında oynandı. İkinci haftanın oyuncusu takımıyla çıktığı üç maçta da etkin bir performans gösteren Abbedagge oldu. Bununla birlikte, şu ana kadar oynanan karşılaşmalar sonucunda oluşan KDA sıralamasında 100 Thieves takımı oyuncuları başı çekiyor. 17/5/50 ile oynayan Abbedagge‘nin 13.4 KDA skoru bulunuyor. Onu 30/6/39 ve 11.5 KDA ile FBI takip ederken ardından 20/7/42 ve 8.9 KDA ile Closer geliyor. 100 Thieves bu performansı ile Bahar Mevsimi‘ne yaptığı görkemli başlangıcı hatırlatıyor.

İşte bu haftadan akılda kalanlar:

Üçüncü hafta TSİ cumartesi günü 01.00’de oynanacak Cloud9Evil Geniuses karşılaşmasıyla devam edecek. Gözler 21 Haziran 00.00’da oynanacak olan Team Liquid100 Thieves mücadelesinde olacak.

Buradan ilk hafta raporlarına ve istatistiklerine erişebilirsiniz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir