Anasayfa > Espor Haberleri > 2021 VALORANT Şampiyonlar Turu Duyuruldu!

2021 VALORANT Şampiyonlar Turu Duyuruldu!

VALORANT’ın espor sahnesi günden güne gelişiyor. 2021 VALORANT Şampiyonlar Turu, Riot Games tarafından duyuruldu. 

Riot Games’in bu yaz çıkan FPS oyunu VALORANT’ın espor arenası gelişmeye devam ediyor. Riot, ana etkinliği yakında başlayacak olan First Strike turnuvasıyla birlikte oyunun espor sahnesine direkt olarak ilk adımını atmıştı. Yeni duyurulan etkinlik ise First Strike’tan çok daha uzun soluklu olacak. 2021’de başlayacak olan turnuva, dünyanın dört bir yanından oyuncuları toplayarak üç aşama boyunca dünya şampiyonluğu yolunda yarıştıracak. Oyunun espor direktörünün Şampiyonlar Turu hakkında yaptığı açıklamayı aşağıdan dinleyebilirsiniz.

valorant-sampiyonlar-turu
Görsel: Riot Games

2021 VALORANT Şampiyonlar Turu

VALORANT Şampiyonlar Turu, üç adet seviye içeren bir şampiyona yapısına sahip olacak. Kapsamında dört adet etkinlik düzenlenecek olan turnuvada Öncüler aşamasındaki takımlar bölgesel bir şekilde mücadele edecek, ardından bu bölgesel turnuvalardan çıkabilen takımlar uluslararası olan Ustalar seviyesinde oynayıp puan toplamaya hak kazanacak. Bu şekilde gerçekleşen üç etkinliğin ardından yıl sonundaki büyük etkinlikle son 16’ya kalan takımlar belirlenecek. Son 16’dan sağ çıkan takım ise ilk resmî VALORANT dünya şampiyonu olmuş olacak.

VALORANT’a Sor – 19 Kasım: VALORANT’a Oynama Süresi Özelliği Geliyor!

zaman-cizelgesi
Görsel: Riot Games

Buraya tıklayarak Riot Games tarafından yapılan resmî duyuruya ulaşabilir, VALORANT’ın espor sahnesini sonraki seviyeye taşıması hedeflenen turnuva hakkında daha fazla bilgiye sahip olabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir