Anasayfa > Espor Haberleri > 2021 VFŞL Yaz Mevsimi İlk Hafta Maçları Tamamlandı

2021 VFŞL Yaz Mevsimi İlk Hafta Maçları Tamamlandı

12 Haziran Cumartesi günü son şampiyon fastPay Wildcats ve 1907 Fenerbahçe Espor arasında oynanan karşılaşmayla başlayan 2021 VFŞL Yaz Mevsimi ilk hafta karşılaşmaları oynandı.

17 Nisan’da oynanan Bahar Mevsimi finalinin ardından verilen 2 ay aradan sonra VFŞL‘deki vadi heyecanı tekrar başladı. Son şampiyon fastPay Wildcats‘in galip geldiği açılış maçı ile başlayan mevsim, pazar günü oynanan Galatasaray Espor ve Beşiktaş karşılaşmasıyla ilk haftayı geride bıraktı.

2021 VFŞL Yaz Mevsimi İlk Hafta Takım Raporları

Geçtiğimiz günlerde Yaz Mevsimi formasını duyuran fastPay Wildcats, açılış maçında galip geldi ve bu mevsimde şampiyonluğun en güçlü adaylarından olduğunu gösterdi. Fakat son şampiyon, pazar günü GALAKTICOS‘a mağlup oldu. Bu mağlubiyet ile birlikte fastPay Wildcats haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile kapattı. 5 Ronin, Beşiktaş ve GALAKTICOS haftayı 1 galibiyet 1 mağlubiyet ile kapatan takımlar arasında yer alıyor.

Kadrosunu Alive ile güçlendiren güçlendiren Galatasaray Espor, bu hafta çıktığı 2 karşılaşmadan da galip ayrılarak puan tablosunda ilk sıraya yerleşti. Galatasaray Espor, bu haftaki karşılaşmalarının ikisini de kazanan SuperMassive Blaze ve NASR ESPORTS ile ilk sırayı paylaşıyor.

2021 VFŞL Bahar Mevsimi finalisti 1907 Fenerbahçe Espor’un bu haftaki fikstürü oldukça zordu. Önce fastPlay Wildcats‘e, sonra da SuperMassive‘e yenilen ekip bu zorlu haftayı 2 mağlubiyet ile kapattı ve son sırayı Team Aurora ve Dark Passage ile paylaştı.

Sonuçların tamamına buradan, puan tablosuna ise buradan ulaşabilirsiniz.

2021 VFŞL Yaz Mevsimi İlk Hafta İstatistikleri

Mevsimin ilk haftasında 9 farklı oyuncu maçın oyuncusu seçildi. İki kez maçın oyuncusu seçilen Kaori, bu haftanın göze çarpan ismi oldu. Diğer liglerde olduğu gibi VFŞL‘de de Rumble ilk haftanın en çok seçilen şampiyonu oldu. Yine diğer liglerde olduğu gibi, VFŞL‘de de Rumble onu seçen takımların yüzünü güldürmedi. 7 kez seçilmesine rağmen takımlara yalnızca 3 galibiyet getirdi. Seçildikleri 3 maçın 3’ünde de takımlarına galibiyet getiren Viego ve Volibear, bu haftanın en çok kazandıran şampiyonları oldu.

Mevsimin ikinci haftası 19 Haziran Cumartesi günü saat 14.00’te namağlup NASR ESPORTS ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşma ile devam edecek. Gözler cumartesi günü saat 18.00’de oynanacak Papara SuperMassivefastPay Wildcats mücadelesinde olacak.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir