Anasayfa > Espor Haberleri > fastPay Wildcats Yeni Formaları İle Karşımızda!

fastPay Wildcats Yeni Formaları İle Karşımızda!

2021 VFŞL Bahar Mevsimi’ni şampiyon olarak bitiren fastPay Wildcats ekibi, yeni formaları ile kamera karşısına geçti. Dün akşam saatlerinde takımın Yaz Mevsimi’nde giyeceği forma Twitter hesabından duyuruldu.

Son şampiyon unvanına sahip fastPay Wildcats, MSI formalarının ardından 2021 VFŞL Yaz Mevsimi‘nde giyeceği formayı tanıttı.

“Yaz Tasarımı” olarak tanıtılan formada lacivert baskın olarak görülüyor. Formanın ön kısmında, sağ göğüs hizasında Doritos logosu yer alırken, sol göğüs hizasında fastPay Wildcats‘in takım logosu yer alıyor. Tam ortada ise takımın sponsoru olan fastPay‘in logosu yer alıyor.

Formanın kol kısımlarında ise WD_BLACK logosu ve #GOWILD hashtag’i göze çarpıyor.

Formanın arka kısmında ise lacivert üzerine sarı/turuncu tonda sırasıyla oyuncularının takma isimleri ve kimlik isimleri yer alıyor.

fastPay Wildcats Şampiyon Olursa Worlds Forması da Gelebilir

fastPay Wildcats bu formayı tanıtırken “Sokaklar Bizimdir” ifadesini kullandı. Bununla birlikte takımın Pazarlama ve İletişim Direktörü Murat Dayı, “bir dahaki forma Worlds için gelecek” diyerek fastPay Wildcats‘in şampiyon olması halinde Dünya Şampiyonası için yeni bir forma gelebileceğinin işaretini verdi.

2021 VFŞL Bahar Mevsimi‘nin şampiyonu olan fakat MSI‘da kendilerinden beklenileni veremeyen fastPay Wildcats, 2021 VFŞL Yaz Mevsimi‘nden önce ormancı Roulette‘i kadrosuna katmıştı. Mevsim sonunda Worlds biletini elde etmeyi amaçlayan ekip Yaz Mevsimi‘ndeki ilk maçını 12 Haziran Cumartesi günü 1907 Fenerbahçe karşısında oynayacak.

Yeni formalarını tebrik ediyor ve kendilerine Yaz Mevsimi’nde başarılar diliyoruz.

Hakkında Can Kalender

Oyun oynamaya verdiği aradan sonra dayanamayıp tekrar dönen bir NBA meraklısı. Rekabetçi oyunlar oynamayı sever.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir