Anasayfa > Blog > A Plague Tale: Innocence Kaç Saat Sürüyor?

A Plague Tale: Innocence Kaç Saat Sürüyor?

Engizisyon tarafından kovalanan özel çocuk Hugo ve onun ablası Amicia’nın acıklı hikâyesini anlatan A Plague Tale: Innocence kaç saat sürüyor?

Asobo Studio’nun ellerinden çıkan A Plague Tale: Innocence, anlattığı hikâyeyle oyuncuların beğenisini kazanmıştı. Veba döneminde yaşayan iki kraliyet kardeşinin Engizisyon’dan kaçışını anlatan oyun, sadece oyuncular tarafından değil, aynı zamanda birçok otorite tarafından da tam puan almıştı. Öyle ki devam oyunu olan A Plague Tale: Requiem yolda, bu sene çıkması planlanıyor.

Devam oyunu yolda olmasına rağmen ilk oyunu hâlâ denememiş olan, oynamak isteyen oyuncular hâlâ mevcut. Hâliyle birçok kişi oyunun kaç saat sürdüğünü merak ediyor. Peki bu oyun kaç saat sürüyor, oyunu bitirmek ne kadar zamanınızı alır? Hangi oyun stilleriyle kaç saat harcayabilirsiniz? Gelin bütün bu soruların cevabını detaylı bir şekilde verelim.

Hellblade: Senua’s Sacrifice Kaç Saat?

A Plague Tale: Innocence kaç saat sürüyor?

  • Sadece ana hikâyesi yaklaşık 10.5 saat süren A Plague Tale: Innocence’ın bütün içeriklerini tamamlamak ortalama 16 saatinizi alıyor.

Oyuncuların raporladıkları sürelere göre oyunun hikâyesi 10 saatte son bulabiliyor. Ekstra içeriklere biraz olsun göz atmak, oyunun keyfini çıkarmak isterseniz 12.5 saati gözden çıkarmanız gerekecek. Oyunun her şeyini görmek, bütün içerikleri tüketmek ve oyunu %100 oranında tamamlamak isterseniz de bu ortalama 16 saatinizi alacaktır.

Belirtilen süreler sizin oyun şeklinize ve becerinize göre değişiklik gösterebilir. Yani bulmacalarda iyiyseniz, eliniz hızlıysa oyunu daha hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Yavaş yavaş oynayanlardansanız muhtemelen 2-3 saat daha fazla harcarsınız.

Oyunu bitirdikten sonra devam oyunu olan Requiem’e de göz atmayı unutmayın.

Devam oyunu, yapılan son duyuruya göre 2022 yılında piyasaya sürülecek. Çıkış tarihi hakkında daha fazla bilgi henüz verilmedi.

İki oyunu da Xbox Game Pass üzerinden oynayabilirsiniz.

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir