Anasayfa > Blog > A Way Out Kaç Saat Sürüyor?

A Way Out Kaç Saat Sürüyor?

Josef Fares’in Electronic Arts yayıncılığında geliştirdiği A Way Out kaç saat süren bir oyun? Gelin cevaplayalım.

Hazelight tarafından geliştirilen A Way Out, iki kişi oynayabileceğiniz harika bir sinematik oyun. Oyunu oynamanız için tek kişinin satın alması yetiyor. Her ne kadar oyuncular arasında hikayesiyle öne çıkan yapımlardan birisi olsa da oynanışı da bir hayli keyifli. Bütün oyun, iki farklı kameranın tek ekranda birleşmesiyle devam etmekte. Aksiyon severler için de müthiş sekanslar barındırıyor. Şimdi gelin oyunun ne kadar vaktinizi alacağını işleyelim.

A Way Out Kaç Saat Oynanış Süresine Sahip

  • Co-Op bir oynanışa sahip olan A Way Out, iki kişinin toplam 6 ila 7 saatini harcamasıyla tamamlanabiliyor.
  • Oyun için yan etkinlikler ya da kötü sayılabilecek performanslar bu süreyi 1 saat kadar etkileyebilmekte.

Co-Op Ne Demek?

Oynanış sürelerinden bahsederken genellikle çok değişken olabildiklerini de söyleriz. Sonuçta zorluk, oynayış türü gibi zamanı etkileyen pek çok şey mevcut. Fakat, sinematik yönü oldukça güçlü olan bu oyun için bir istisna olduğunu söyleyebiliriz. Yaklaşık 4.000 kişi oyunu 6.5 Saatte tamamladıklarını belirtmiş. Bu süreç sizin için de benzer olacaktır.

Stüdyonun bir diğer harika eseri olan It Takes Two oyununu da unutmayalım. Arkadaşınız ya da partnerinizle oynayabileceğiniz bu iki oyun, sıkılmadan tek günde bitirebileceğiniz iki ayrı yapım. İkisi de tek hesaptan satın alınarak oynanabiliyor. Dilerseniz aşağıdaki yazımızdan onun süresine de göz atabilirsiniz.

It Takes Two Kaç Saat Sürüyor?

Bu yazımızın da sonuna geldik. Eğer süresini merak ettiğiniz başka yapımlar varsa yorumlarda belirterek sonraki içeriklerimize yol gösterebilirsiniz.

 

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir