Anasayfa > Blog > It Takes Two Kaç Saat Sürüyor?

It Takes Two Kaç Saat Sürüyor?

2021’de Yılın Oyunu dahil birçok ödülü toplayan, tatlı hikâyesiyle dikkat çeken oyun It Takes Two kaç saat sürüyor?

Piyasaya sürüldüğü yıl olan 2021’de birçok farklı ödül toplamış olan eser, hem otoritelerden hem de oyunculardan tam puan almıştı. İki kişiyle oynanması gereken, oyuna sahip olanlara bir de “Arkadaş Bileti” vererek arkadaşlarının da oynamasını sağlayan oyun, temasıyla içimizi eritmişti.

EA Play’de, dolayısıyla Xbox Game Pass sisteminde bulunduğu için popülerliği daha da artan oyunu henüz oynamayan oyuncuların sayısı oldukça fazla. It Takes Two’ya başlayacak olanlar ise oyunun kaç saat sürdüğünü merak ediyor. Gelin bu soruyu cevaplayalım.

It Takes Two kaç saat?

  • Sadece hikâyesini yaklaşık 13 saatte bitirebileceğiniz It Takes Two, ufak ekstra içerikleriyle 15 saate kadar sürebilen bir oyun süresi sunuyor.

It Takes Two’nun dünyası pek açık olmadığı için keşfedebileceğiniz fazla unsur bulunmuyor, bu sebeple oyunun oynanış süresi fazla değişkenlik göstermiyor. It Takes Two’yu oynayanlar, ortalama oyun süresinin yaklaşık 13 saat olduğunu belirtmekte. Bu süre, oyun becerinize ve hızınıza bağlı olarak değişiklik gösterebilir tabii.

It Takes Two’yu PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X/S platformlarında oynayabilirsiniz. Oyunu satın almak istemiyorsanız It Takes Two’nun şu anlık EA Play veya Xbox Game Pass kütüphanesinde bulunduğunu da hatırlatalım. Eğer arkadaşınız oyunu farklı bir cihazdan oynamak istiyorsa iki ayrı kopyaya sahip olmanız gerekmiyor, tek oyun kopyasıyla iki kişi birlikte oynayabiliyorsunuz. İyi oyunlar!

Hakkında Efe Eren Genç

Boğaziçi Dilbilim öğrencisi, orada burada yazıp çeviriyor, kendince bir şeyler deniyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir