Anasayfa > Teknoloji Haberleri > ABB Başkanı Mansur Yavaş Pqueen’in Yayınına Konuk Olacak

ABB Başkanı Mansur Yavaş Pqueen’in Yayınına Konuk Olacak

Mansur Yavaş Pqueen sohbet yayını 17 Mart akşamı gerçekleşecek. Sevilen yayıncı Pqueen, Mansur Yavaş ile soru-cevap yayını yapacak. Detaylar haberimizde.

Twitch Türkiye’nin en sevilen yayıncılarından olan Pelin Baynazoğlu 17 Mart akşamı yapacağı soru-cevap programında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ı konuk etmeye hazırlanıyor.

Programın duyurusunu resmi Twitter hesabı üzerinden yapan yayıncı, “İçten sorulara içten cevaplar” adı altında Sayın Mansur Yavaş ile sohbet edecek. Türkiye’nin en çok izlenen yayıncılarından olan Pqueen daha önce NoobStar programında büyük beğeni topladı ve izleyici sayısını da hızla artırdı. Uzun bir süredir Twitch Türkiye’nin en çok izlenen yayıncılarından biri olan Pqueen, neşeli tavrı ve keyifli yayınlarıyla da platformun en popüler üreticilerinden biri oldu.

Mansur Yavaş Pqueen yayını 17 Mart 2021 Çarşamba akşamı saat 20.00’da Pqueen’in Twitch kanalı üzerinden gerçekleşecek.

Mansur Yavaş Pqueen Hakkında Tweet Atmıştı

Uzun bir süredir Twitch Türkiye’de yayınlar yapan ve YouTube kanalında da içerik üreten Pqueen, geçtiğimiz dönemlerde Mansur Yavaş ile sosyal medya üzerinden iletişime geçti. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı resmi Twitter hesabından kendisi hakkında bir paylaşımda bulundu.

Mansur Yavaş Pqueen hakkında daha önce aşağıdaki ifadeleri kullandı.

“Sevgili Pelin, içeriklerin beni ve ailemi çok eğlendiriyor. Gençlerimizin pozitif enerjisi bizleri mutlu ediyor.

Twitch’de bir gün yayınına katılıp chat’e selam vermek isterim.

Yayıncı Pqueen’in sevecen cevabı ise Belediye Başkanı’nı davet eden bir tavırda oldu. Böylece Twitch Türkiye’nin sevilen yayıncısıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin sevilen başkanı 17 Mart tarihinde Twitch platformunda buluşacak.

Mansur Yavaş Kimdir?

23 Mayıs 1955’te Ankara’da doğan Mansur Yavaş halihazırda Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı yapmaktadır. Aynı zamanda bir avukat olan Mansur Yavaş daha önce Belediye Meclis üyeliği yapmıştır ve İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nden mezun olmuştur.

Siyasi kariyerini genç yıllarında oluşturan Mansur Yavaş, 8 Nisan 2019 tarihinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı vazifesini üstlenmiştir.

Pqueen Kimdir?

Pqueen adıyla Twitch ve YouTube platformları üzerinde içerik üreten Pelin Baynazoğlu 18 Temmuz 1992 yılında doğmuştur. Çocukluğunu Ankara’da geçiren içerik üreticisi 2019 yılında katıldığı NoobStar programıyla büyük beğeni toplamış ve sonrasında platformun en sevilen yayıncılarından biri haline gelmiştir.

Coşkun ve neşeli tavrının yanı sıra oldukça güleç biri olan Pelin Baynazoğlu, uzun bir süredir Pqueen adıyla yayınlar yapmakta ve izleyici kitlesini de genişletmektedir.

Son dönemde yayınlarında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’a eğlenceli atıflarda bulunan Pqueen, 17 Mart akşamı Sayın Mansur Yavaş’ı kanalında konuk etmeye hazırlanıyor.

Hakkında Kerem Doğan Karakoç

Kerem İstanbul Üniversitesi'nde edebiyat okuyor ve dört yılı aşkın bir süredir internetin çeşitli köşelerinde yazarlık yapıyor. Boş zamanında da tekrar tekrar Blade Runner izliyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir