Anasayfa > Blog > Aimbot Ne Demek?

Aimbot Ne Demek?

Oyunseverlere sorduğumuzda kallavi bir küfür sallamaları muhtemelen olan aimbot ne demek? Buyurun anlatalım.

Aimbot, nişan alma destekçisi diyebileceğimiz otomatik hilelere ve aynı zamanda bu hileleri kullanan oyunculara verilen isimdir. Aimbot sistemlerinin aim trigger ve aim hack hileleriyle çoğu zaman aynı şeyler olduklarını ancak bu isimle anıldıklarını de belirtelim. Hile türünü oldukça detaylı bir şekilde incelediğimiz yazımızı aşağıdan ulaşarak okuyabilirsiniz.

Aim Hack Nedir?

Genellikle FPS ve TPS türü rekabetçi oyunlarda karşımıza çıkan bu hileler oyuncunun nişangâhını imlece yakın kalan bir düşmana yöneltir. Bu sayede oyuncu yalnızca ateş ederek düşmanlarını kolaylıkla etkisiz hale getirebilir. Bu sayede daha üst liglere de hızla çıkabilir.

Bu hilelere sık sık denk gelebildiğimiz oyunlar Counter-Strike: Global Offensive, VALORANT, Apex Legends ve Fortnite gibi çok oyuncuya sahip, dünya genelinde popüler oyunlardır. Oyunlar popüler olduğu için hile geliştiricileri ve yazılımcıların da doğrudan ilgilerini çekmektedir. Hatta bazı geliştiriciler sistemlerinin oyunlar tarafından yakalanmadığını belirterek oyunculardan ücret de talep edebilirler.

Bir aimbot örneğini aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz. Oyun zevkinin ve keyfinin bütün oyuncular için kaçmasına neden olan çevrimiçi oyun hilelerini kullanmamanızı rica eder, keyifli vakitler dileriz. İyi seyirler.

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir