Anasayfa > Blog > Aim Hack Nedir?

Aim Hack Nedir?

Çevrimiçi FPS oynamayı seven oyuncuları hayatlarından soğutmasıyla ünlenmiş olan Aim Hack nedir? Gelin sizleri tanıştıralım olur mu?

Aim Hack, oyun için nişan almayı kolaylaştıran bir hile türüdür. Bu hile türü çoğunlukla oyuncunun hatalı nişan aldığı durumlarda dahi hedefi vurmasını kolaylaştırır. Ayrıca gövde ya da bacaktan ziyade kafaya yönelik ateş etmeyi de sağlar ve bu sayede rakip kolaylıkla öldürülür. Hile hayatlarımıza Counter-Strike oyunuyla birlikte girmiş olsa da bugün pek çok oyunda benzerleri bulunmakta ve kullanılmaktadır. Aşağıdaki içeriğimiz size hile kullanmadan oyun başarınızı yükseltebilmeniz için yardımcı olacaktır. Lütfen hile kullanmaktansa kendinizi geliştirmeye odaklanın.

Aim Geliştirme Yöntemleri

Aim hilelerinin geçmişte ilk örnekleri kolaylıkla teşhis edilebilmekteydi. Düşmanı gördüğünüz anda hile sayesinde kafasına nişan alarak ateş ediyordunuz ve her şey otomatik işliyordu. O kadar hızlı bir şekilde rakipleri öldürebiliyordunuz ki oyundaki herkes kolaylıkla hile kullandığınızı anlıyordu ve sizi sunucudan yasaklıyorlardı. Ancak gün geçtikçe hileler de yapay zekâ teknolojileriyle geliştirildi. Bugün bir hile çoğunlukla destekçi görevi üstleniyor ve bu nedenle izleyicilerin ya da rakibin hilenin varlığını anlaması da oldukça zorlaşıyor. Yine de oyun içi anti hile uygulamaları maç kayıtlarını geriye doğru da izleyebildiği için hilenin varlığı anlaşıldıktan sonra kullananlar da yakayı ele veriyor ve oyunlar uzaklaştırılıyor. Burada konu daha çok geliştiricilerin bu durumun üzerine ne kadar eğildiğiyle alakalı diyebiliriz.

Eğer en az Aim destekçi hileler kadar çok kullanılan başka bir hile türü Wallhack de merak ettiklerin arasındaysa, aşağıdaki yazıda da onu anlattık. Göz atabilirsin. Umarız karşına hiç hile çıkmayan oyunlarda vakit geçirirsin, çünkü bu oldukça sinir bozucu. Yazımızda elimizden geldiğince Aim hack nedir sorusunu yanıtlamaya çalıştık. İyi oyunlar, keyifli vakitler diliyoruz.

Wallhack Nedir?

Hakkında Eran Küçük

Hikaye > Grafik sempatizanı bir yönetmen. Marmara Radyo, Televizyon ve Sinema mezunu ve hayali kendi oyunlarını yapabilmek. Savebutonu adresinde çeşitli konularda imtiyazı var.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir